Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 18-24 Mart Haftalık Burç Yorumları

Hande Kazanova’dan 18-24 Mart Haftalık Burç Yorumları

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Hande Kazanova, haftalık burç yorumlarında önemli konulara değindi. cevapla.tv sitesinin youtube kanalında haftanın burçlarla ilgili önemli detaylarını anlatan Hande Kazanova, Ay’ın Aslan burcundayken haftaya başladığımızı ve bu durumun aşk, keyif, çocuklar ve eğlence alanlarında bizleri etkileyeceğini belirtiyor.

Akif bir hafta sizleri bekliyor. Burcunuz size ne diyor? Yeni haftada hangi gelişmeler yaşanacak? Hande Kazanova, 18-24 Mart haftalık burç yorumlarında dikkat çeken detaylar verdi. Videodan bu detayları izleyebilirsiniz.

Ayrıca Hande Kazanova’nın açıklamalarının ayrıntıları aşağıda yer alıyor.

“Günlük hayatımızı, iş hayatımızı, parasal konuları ve ilişkilerimizi iyi organize etmemiz gereken haftalardan bir tanesi olacak. Pazartesi günü bu anlamda bizi destekleyecek. Daha önceden konuştuğumuz ama bir şekilde harekete geçemediğimiz işler için hayat bizi hızlandıracak. Fikirlerimizi başkalarına sunmak isteyeceğiz. Çarşamba günü Güneş, Koç Burcu’na geçiyor.

Bir ay boyunca lider, atak, cesur yönlerimiz kimliğimizde ön plana çıkarken, ateş enerjisiyle dolu olacağız. Ateş grupları diğer burçlara göre daha olumlu etkiler altında olacak. Çarşamba günü kalıcı adımlar atmak anlamında güzel bir gün olacak. Perşembe günü yine güzel fırsatlar ve şanslar karşımıza gelirken, kadın erkek ilişkilerinde dengeyi sağlamakta zorlanabiliriz. Perşembe günü sabaha karşı sıfır derece Terazi Burcu’nda bir Dolunay gerçekleşecek.

Bu Dolunay bizi ilişkilerimize yönlendirecek. İlişkiler, ortaklaşa atılacak adımlar ve diğer insanlarla bağlantılarımıza önem vermemiz gereken bir Dolunay yaşayacağız. Önemli kararlar devrede olabilir. Cuma günü kendimizi şifalandıracağımız bir süreç içinde olacağız. Pazar günü kafa karışıklıklarına dikkat etmeliyiz. Güzel bir hafta diliyorum.