Ana sayfa Sosyal Medya Sempatik oyuncu Onur Büyüktopçu’nun doğum gününde hayranlarından bir isteği var!..

Sempatik oyuncu Onur Büyüktopçu’nun doğum gününde hayranlarından bir isteği var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yetenekli oyuncu Onur Büyüktopçu, Kiralık Aşk’ta canlandırdığı ‘Koray’ karakteriyle geniş bir kitle tarafından tanındı. Ünlü oyuncu Kiralık Aşk’tan sonra bir dizi projesinde yer almadı, sadece iki dizide konuk oyuncu olarak karşımıza çıktı.

Sempatik karakteriyle izleyicinin çok sevdiği oyuncu, doğum gününde hayranlarından bir istekte bulundu. 24 Nisan doğumlu Onur Büyüktopçu yaklaşan doğum günü için hayranlarından Tohum Otizm Vakfı’na bağışta bulunmalarını istedi.

Sempatik oyuncu Onur Büyüktopçu'nun doğum gününde hayranlarından bir isteği var!.. 7

Oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Otizmde farkındalıktan toplumsal kabullenmeye geçtiğimiz şu günlerde sizlere bir mesajım var. Nitelikli eğitim ortamlarına erişmekte zorluk yaşayan otizmli çocuklarımız, toplumsal yaşamın bir parçası olma konusunda da büyük sıkıntılar yaşıyor.

Otizmin tek çaresi ise yoğun ve sürekli eğitim. Ben de bu yıl doğum günümü Tohum Otizm Vakfı’na bağışlayarak sizleri de otizmli çocuklarımızın eğitimine destek olmaya davet ediyorum.”

Kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edinen Büyüktopçu, Eylül ayında vizyona girmesi planlanan Burçlar isimli sinema filmiyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Ali Ersan Duru ve Gözde Mutluer’in başrollerinde yer aldığı film Onur Büyüktopçu’nun yanı sıra birçok ünlü ismi bir araya getiriyor. Manga grubunun solisti Ferman Akgül, Cengiz Küçükayvaz, Nedim Saban, Aliye Uzunatağan, Asuman Dabak, Ayten Uncuoğlu, Deniz Özerman, Ruhsar Gültekin, Suna Yıldızoğlu, Parla Şenol, Çiğdem Tunç bu isimlerden bazıları.

Burçlar filminin konusu şöyle olacak: Burcu, hayattaki tek takıntısı astroloji olan başarılı bir iş insanıdır. Sinan da onu etkilemek için çeşitli planlar yapmaktadır. ‘Burçlar masası’, Sinan’ın kurnaz planlarına izin vermez ve ona büyük bir sürpriz hazırlar! Gerçek aşkın savunucusu ‘burçlar masası’, Burcu’yu her sabah yeni bir burca uyandıracaktır!