Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan haftalık burç yorumu… Yeni fırsatlar kapıda! Takıntılara dikkat!

Hande Kazanova’dan haftalık burç yorumu… Yeni fırsatlar kapıda! Takıntılara dikkat!

tarafından ker_def

Astroloji alanındaki bilgileriyle son dönemlerin çok konuşulan isimleri arasına giren Hande Kazanova, yeni haftada ayın Balık burcunda olmasından sonra hayatımızda ne gibi değişimler gözlenebileceğini yazdı.

Kazanova, geçtiğimiz haftadan beri devam eden Satürn’ün gerilemesiyle ekonomi ve iş hayatına ekstra dikkat gerekebileceği uyarısını yaptı.

Hafta sonuna doğru oluşabilecek fırsatlara da dikkat çeken Kazanova, instagram sayfasından yaptığı paylaşımla tüm haftanın genel bir özetini şöyle aktarıyor:

Haftaya Ay balık burcundayken biraz kararsız, biraz tembel, rahat etkilerle giriş yapıyoruz. Bu hafta önemli haftalardan bir tanesi. Salı günü Karma’nın efendisi Satürn gerilemeye başlıyor. Satürn’ün geri hareketi hayatımızdaki değişimin nerede olması gerektiğinin ipuçlarını bize verir. İş hayatı, kurumsal alan, yönetim Satürnle bağlantılıdır. Satürn gerilerken bu alanlarda ne gibi komplikasyonlarla karşılaşacağımızı bize gösterecektir. Diğer taraftan Satürn gerilemeye hazırlanırken Salı günü Güney Ay Düğümüyle birleşecek. Geçtiğimiz haftadan beri etkilerini hissetmeye başladığımız bu birleşim, finansal astrolojide önemli göstergelerin başında geliyor. Bu yüzden ekonomiye ve iş hayatımıza bu dönemde ekstra dikkat etmeliyiz. Bu konuyla ilgili ayrıntılı yazımı paylaşacağım. Çarşamba günü ve Perşembe günü bazı girişimlerimizde sıkıntı ve sorunlar oluşurken, fikirlerimizi hayata geçirmek için sabırsızlık duyabiliriz. Bu dönem düşünmeden ve hesap yapmadan atacağımız adımlar bize pahalıya mal olabilir. Fikirlerimizi başkalarına kabul ettirmek kolay olmayacak ama negatif, takıntılı düşüncelerden uzak durmalıyız. Başkalarını düşünerek yapılacak işler, sosyal çalışmalar ruhumuza iyi gelebilir. Cuma günü şans güneş gibi yüzünü bize gösterecek. Fırsatlar karşımıza gelebilir. Ama ayın kapandığını unutmayalım. Pazar günü Boğa burcunda oluşan Yeniay la beraber parasal konularda, birikimlerimizde, para dengesinde önemli kararlarımızı uygulamaya başlayabiliriz. Herkese güzel bir hafta diliyorum.

29 Nisan – 5 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

#astrology #astroloji #yeniay #satürngeriliyor #southnode #karma #saturn #ekonomi #economy #financialastrology #handekazanovaileastroloji #yenigelenhafta #hoşgeldinmayıs

Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumu... Yeni fırsatlar kapıda! Takıntılara dikkat! 7

HANDE KAZANOVA KİMDİR?

İzmir’de ilk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra, 1992 yılında İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü kazandı.

Hande Kazanova’nın oyunculuk ve sunuculuk serüveni, İstanbul’da bir üniversite öğrencisiyken, arkadaşı adına doldurduğu formla katıldığı Yeni Asır Fuar Blendax güzellik yarışmasında üçüncü oldu. Kazanova, 1993 yılında Star Güzellik yarışmasında 4. oldu. Ardından Japonya‘da yapılan Miss İnternatonial yarışmasında ilk ona girerek Türkiye’yi temsil etmiştir. TRT İstanbul Radyosunda tiyatroculuk dersleri alan Hande Kazanova 2000 yılında Kiss TV’de kendi adını taşıyan VJ Hande Kazanova programını sundu. Ekran yüzü olarak başarılı bir geçmişe sahip olan Hande Kazanova, daha sonra astrolojiye merak sardı. Aldığı eğitimle, başarılarına bir yenisini katan Kazanova, yakın geçmişte astroloji yazarı olarak hayranlarının karşısına çıktı.