Ana sayfa Dizi Fragmanları Hande Soral’ın katıldığı Bir Zamanlar Çukurova’da Züleyha yine çıldırttı!

Hande Soral’ın katıldığı Bir Zamanlar Çukurova’da Züleyha yine çıldırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 75. yeni bölüm 4 Aralık akşamı yayınlanacak. Reytingleri ile büyük bir başarı kazanan dizi, 3. sezonunda da yoluna emin adımlarla devam ediyor. Dizi tüm kategorilerde birincilik elde ederek, Mucize Doktor’u da çoktan geride bıraktı.

Hande Soral’ın Ümit karakteri ile yakında dizide yer alması da yapım adına önemli gelişmelerden birisi oldu. Oyuncu, Adana’da çekimlere başlayacağını belirterek, heyecanlı olduğunu da söylemişti. Ümit karakterinin dizide kimlerle ilişkili olduğu konusu da netleşmedi. Ancak karakterin hikayede güçlü bir noktada bulunması ve bazı değişimleri tetiklemesi bekleniyor.

Nazan Kesal ve Furkan Palalı’nın ardından Hande Soral’ın da diziye katılmış olması çok önemli bir gelişme oldu. Bir Zamanlar Çukurova 75. bölümde ise Züleyha’nın Yılmaz ile birlikte yürüme kararı başına büyük bir dert açacak. Yılmaz, Demir’in karşısına çıkıp Züleyha’nın meselesini sahipleniyor.

“Züleyha’yı da oğlumu da ver, bu savaşı güzellikle bitirelim” diye konuşan Yılmaz, Demir’den nasıl bir yanıt alacak merakla bekleniyor. Yılmaz ve Züleyha’nın ne yapacağı dizinin kilit noktası… Züleyha’nın 75.bölüm fragmanında Müjgan’ı nehirde sürüklenirken gördüğü anlar ise herkesi şaşırtan bir detay olacak…

Hünkar’ın katilini arayan Fekeli’nin ne zaman Behice gerçeğini anlayacağını da dizi takipçileri sosyal medyadan sormadan edemiyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 75. bölümünden 2. fragmanı videoda izleyebilirsiniz.