Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Yener ile Seren Serengil arasında büyük savaş başladı!

Hande Yener ile Seren Serengil arasında büyük savaş başladı!

tarafından ker_def

Telifmetre savaşı

Hande Yener, “Telifmetre’de birinci olduğuna inanmıyorum” diyen Seren Serengil’in, üstsüz fotoğrafını paylaşarak misilleme yaptı. Serengil ise Yener’in uyuşturucu kullandığını iddia etti

Hande Yener, 2017’de birinci sırada tamamladığı Telifmetre listesi için, “İnanmıyorum, araştıracağım” diyen
Seren Serengil’in üstsüz fotoğrafını Instagram’dan paylaşınca fitili ateşledi. Serengil, şarkıcının 17 yıl önce çekilen üstsüz fotoğrafını ‘Aaa Serenmetreye bakıyor, yine göremiyor” notuyla paylaşmasına, videoyla yanıt verdi. Sunucu, “Uyuşturucu kullanan insanlar, normal hareketler yapmıyor, kafaları net değil. Bu, kendi hayatlarının iğrençliklerini ve başarısızlıklarını kapatamıyor” dedi.

Serengil, üstsüz fotoğrafın silinmesi üzerine, “Ben silmedim, Instagram müstehcen bulmuş” diyerek açıklama yapan Yener’in, seksi bir karesini sayfasında paylaşarak, “30 yaşında oğlu olan Hande Yener” diye yazdı. Şarkıcı, bunun üzerine, uyuşturucu kullandığını iddia eden sunucunun, bir sitede çıkan eski bir haberindeki “15 yaşında uyuşturucu operasyonunda tutuklandık” sözlerini yayınladı. Serengil’in, Yener’e 100 bin TL’lik tazminat davası açacağı iddia edildi.

‘Psikoloğa görünmeli’

Serengil, sabah programında ise şunları söyledi: “Bu, bir kadının bir kadına yapabileceği en kötü saldırı. Hande Yener, herkese sataşarak en büyük kötülüğü kendine yapıyor. Benim başımı öne eğecek, ailemi utandıracak hiçbir şeyim yok. Bunu yaparak kendini bitirdin. Mutlaka bir psikoloğa görünmeli. Kendini düzeltmeli ve iyi arkadaşlar bulmalı.”