Ana sayfa Foto Galeri Hande Yener, performansı ve sürprizleriyle düşman çatlattı!

Hande Yener, performansı ve sürprizleriyle düşman çatlattı!

tarafından ker_def

handeyenerharbiye3

Yener, yine son albümünde yer alan sözü ve müziği Mert Ekren imzalı şarkısında ise Ekren ile muhteşem bir düete imza attı.

Sahne öncesi elindeki uğur taşıyla pozitif enerji aldığını söyleyen ve bir hayli heyecanlı görünen Hande Yener, “2 aydır prova yapıyoruz. Bodrum’da da çalıştık. Bütün millet güneşlenirken biz evde koreografi çalışıyorduk. Gece gündüz çalışıyoruz. En son dün gece de buradaydık. Sabaha kadar prova yaptık. Sabah 08.00’de uyku ilacı içip uyudum. Uyuyamıyorum heyecandan… Çok kötü günler geçirdik. Dolayısıyla da herkese moral için aslın da bu konseri ertelemedim. O yüzden bugün hep birlikte yine tek yürek olacağız. Bugün bayraklarımız da çıkacak, güzel bir sürprizimiz olacak. Bütün salon hep birlikte ‘Memleketim’i söyleyeceğiz. Dosta düşmana birleştiğimizi göstereceğiz” dedi.
Merak edilen konsept sorusuna ise Yener, “Biliyorsunuz ben savaşçıyım. Çok fazla düşmanım var, aynı ülkemiz gibi. O yüzden de biraz Tom Raider kafası olsun dedim. Güçlü durayım ve kostümlerim de öyle dursun ve rahat olsun. Bu tam benlik sahne de hiç yerimde durmayacağım” şeklinde açıklama yaptı.