Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kadir Doğulu, eski aşkı Hande Yener’den özür diledi mi?

Kadir Doğulu, eski aşkı Hande Yener’den özür diledi mi?

tarafından ker_def

Yapımcılığını BBO Yapım’ın üstlendiği 40’, Jülide Ateş’in sunumuyla, Haber Global ekranlarında 16 Temmuz Perşembe akşamı oyuncu Kadir Doğulu’yu konuk etti. Ünlü oyuncu yıllar önce aşk yaşadığı Hande Yener konusunda yaptığı açıklamalarla dikkat çekti…

Jülide Ateş, Kadir Doğulu’ya bir dönem aşk yaşadığı, hatta magazin dünyasında tanınmasına neden olan kişiyi, yani Hande Yener’i sordu. Ateş: “Hayatın Hande Yener sayesinde mi değişti? Neydi rolü?” dedi. İşte Kadir Doğulu’nun yanıtı:

KADİR DOĞULU: İBRETLİK ZAMAN GEÇİRDİM! “Bir anlamda… Halkın beni tanıması, halkı tanımam, ün, şöhret kavramlarının ne demek olduğunu anlamam ve bunlarla yapmam gerekenleri idraka getirmem gereken bir dönem olduğunu sonradan anladım. O dönemler farkında değildim… Çünkü duygusal, romantik bir yapım var. Aşk kavramı içimde doğduğu zaman içimde hiçbir çizgi çekmem. Yaş, kişi, makam ya da statü hiçbir anlamda beni etkilemez. Ve o dönemimi safça, içimden gelene baki yaşadım; hiçbir pişmanlığım ya da hiçbir üzüntüm yok. Harika bir dönem ve harika bir ibretlik zaman geçirdim! Oranın kazanımlarıyla ne yapmam gerektiğini çok iyi öğrendim.

HANDE YENER’DEN ÖZÜR DİLEDİ Mİ? 40’TA ESKİ DEFTERLER AÇILDI!

Jülide Ateş, Kadir Doğulu’la abisi Kemal Doğulu’nun “Kadir Hande’den özür dilemeli” cümlesini de hatırlattı. Böylece 40’ta eski defterler de açılmış oldu. Hande Yener’le ayrıldıkları dönemde Hande Yener’in Sinan Akçıl’la kaçamak yaptığı için ayrıldıklarını Kadir Doğulu’nun söylediği dedikoduları çıkmıştı. Jülide Ateş, bu konuyu hatırlatarak Kadir Doğulu’yla “Hande Yener’den özür diledin mi?” sorusunu yöneltti.

BÖYLE BİR CÜMLE KURMADIM, KİMSEDEN DE ÖZÜR DİLEMEDİM!

Kadir Doğulu: “O dönemlerde çok toydum, gençtim. Çevremdeki insanlara kendimi anlatabileceğim eşrafım yoktu. Aile konusunda tüm coğrafya çok hassas, ne böyle bir cümle kurdum, ne de arayıp kimseden özür diledim. Yaşadıklarım için kimseden özür dilemek istemem, çünkü en saf, en güzel halimle yaşadım. Ne kötüleyecek, ne arkasından kötü bir şeye sebep olabilecek bir hareketim ya da cümlem olmadı. Hatta saf kalabilmesi için bu dünyaya ait ne varsa vazgeçebildim o dönemde… Benim olgunlaşmama en büyük çimentoyu atan harika bir ilişki oldu. Ben bugün neysem o dönemde ve çocukluğumda yaşadığım hiçbir şeyi değiştirmek istemezdim. Harika bir olgunluk getirdi bana…”