Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Afra Saraçoğlu ne de Mert Ramazan Demir! Yalı Çapkını dizisinde öyle birisi var ki, izleyici ona hayran!

Ne Afra Saraçoğlu ne de Mert Ramazan Demir! Yalı Çapkını dizisinde öyle birisi var ki, izleyici ona hayran!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisi Star TV ekranında o kadar başarılı sonuçlar elde etti ki, izleyicileri adeta yüreklerinden yakalayan bir hikaye ortaya çıktı. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in başarılı performansları ile öne çıktığı dizinin hem reytingleri hem de sosyal medya yansıması çok iyi gidiyor.

Dizinin hikayesinde izleyicilerin artık nefret duygusu ile anmakta olduğu Kazım karakteri de fazlasıyla öne çıkıyor. Diren Polatoğulları’nın canlandırdığı Kazım’ın milyonlarca izleyiciye benzer duygular sunmasında, oyuncunun ortaya koyduğu performansın büyük etkisi var.

Ne Afra Saraçoğlu ne de Mert Ramazan Demir! Yalı Çapkını dizisinde öyle birisi var ki, izleyici ona hayran! 8

Diren Polatoğulları, bundan önce benzer bir hissiyatı Üç Kuruş isimli Show TV dizisinde ortaya çıkartmıştı. Dizide İrfan olarak izlediğimiz oyuncu, yine rolün hakkını vermiş ve çok geniş bir izleyici kitlesinin hayranlığını kazanmıştı.

Diren Polatoğulları’nın geçen yılki bu başarısının ardından bu sezon da Yalı Çapkını dizisinde Kazım karakteri ile yine milyonlarca izleyiciye farklı hisler sunması, oyunculuk performansının da ne kadar ileriye gittiğini gösteriyor.

Ne Afra Saraçoğlu ne de Mert Ramazan Demir! Yalı Çapkını dizisinde öyle birisi var ki, izleyici ona hayran! 9

Kazım karakteri için senaristin çok güzel sahneler yazdığını düşünen izleyiciler, “Diren Polatoğulları sanki gerçekten Kazım. Benim için dizide zirve bu adam” diye yorumlar paylaşıyor.

Birçok Yalı Çapkını dizisi hayranı açısından genç oyuncu, hem kızdırıyor hem de çok güldürüyor. Doğal bir oyunculuk yeteneği sunan Diren Polatoğulları, Yalı Çapkını dizisinde diğer arkadaşlarından daha çok öne çıkmaya başlıyor.

Cuma akşamları yayınlanmakta olan dizinin 9. yeni bölümü de büyük merak konusu oldu ve izleyiciler, 18 Kasım Cuma akşamı hikayenin hem eğlenceli hem de gerilimli anlarını ekran başında yaşayacak.