Ana sayfa Sosyal Medya Cem Belevi’nin Efe karakteri Aşk Mantık İntikam dizisi için kurtarıcı gibi oldu!

Cem Belevi’nin Efe karakteri Aşk Mantık İntikam dizisi için kurtarıcı gibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam dizisini kurtarmak adına senaristler üst üste yeni adımlar atmaya devam ediyor. Cuma akşamları Fox TV’de yayınlanan dizinin hikayesinde yaşanan kırılmalar ve izleyicilerin olumsuz tepkileri senaristlerin yeni düzenlemeler yapmasına neden oluyor.

Romantik komedi hikayesi olarak kendini sevdiren ama dram projesi olarak yoluna devam eden diziden en son Burak Yörük ile Melisa Döngel ayrıldı… Hikayeden bir anda çıkartılan Çınar ve Çağla karakterlerinin boşluğunu doldurmak için ise üst üste yeni isimleri dizide görmeye başladık.

Rüya ve Barış karakterleri ile Sebahat Kumaş ile Erdem Şanlı ilk sahnelerini çekti. 28 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan 30. yeni bölümde Rüya ve Barış karakterleri ile tanışacak olan izleyiciler, ayrıca Rüya’nın annesi rolünde Elçin Atamgüç’ü de ekranda görmeye başlayacak.

Cem Belevi'nin Efe karakteri Aşk Mantık İntikam dizisi için kurtarıcı gibi oldu! 2

Cem Belevi de dizinin dördüncü transferi olarak hikayedeki değişimin en belirgin örneklerinden birisini sergileyecek. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide Efe karakteri kibarlığı ve iyi eğitimi ile dikkatleri çekecek. Kadın izleyicileri yeniden kazanma çabasındaki Aşk Mantık İntikam dizisinin senaristleri kadın ruhundan anlayan bir karaktere yer vermiş oldu.

Dünyayı gezmiş ve kadın ruhundan anlayan kültürlü bir adam olan Efe, Esra karakterini fazlasıyla etkileyecek. Kadın izleyicilerin de gönlünü kazanması beklenen Efe, Esra’yı İngiltere’deyken tanımıştır. Esra’nın güzelliğinden, neşesinden ve doğallığından etkilenen bu karakter dizinin hikayesinde önemli bir değişime neden olacak.

Efe, Esra için yakın bir arkadaştan fazlası değildir. Yıllar sonra yolları kesişecek olan bu iki eski arkadaşın arasındaki uyum Ozan için bir rekabet doğuracak.

Dizi senaristleri bu rekabetin de izleyicinin ilgisini çekmesini ve yeniden reytinglerin yükselmesini bekliyor.