Ana sayfa Sosyal Medya Hayal kırıklığına uğradığında, umudu kestiğinde Ceyda Düvenci’nin sesine kulak ver!

Hayal kırıklığına uğradığında, umudu kestiğinde Ceyda Düvenci’nin sesine kulak ver!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, instagram hesabından takipçilerine dikkat çeken mesajlar verdi.

Zaman zaman bu tür önemli mesajları paylaşarak hayranlarına destek olma çabası içine giren Ceyda Düvenci, kendisinin de yorulduğu, hayal kırıklığına uğradığı, umudu kestiği dönemlerin olduğunu belirtti.

Bu tür dönemlerde ne yaptığı ile ilgili açıklamada bulunan Ceyda Düvenci, takipçilerine bazı kitaplar tavsiye etti.

Garip günler geçirdiğinden bahseden Ceyda Düvenci, acı-tatlı haberler aldığına da değindi.

Düvenci’nin bu paylaşımı büyük beğeni topladı.

İşte Ceyda Düvenci’nin hayranlarına önemli tavsiyeleri:

Tatilden döndüğümden beri çok garip günler geçiriyorum. Acı-tatlı haberler ve sürprizler, hayrete düşüren anlar, çeşitli insanlık dersleri ve daha bir sürü şey… Bazen olur ya hem senin hem de dostlarının üzerinde kara bulutlar dolaşır ve telefon hep acı acı çalar. İşte tam da öyle oldu. Bu süreçte elbette desteğimi aldım ve psikoloğumla gerçekten çok verimli seanslar yaptığımı itiraf etmeliyim.

O kadar güzel akıl ve kalp gözümü açtı ki anda başaramasam da sonrasındaki süreçlerde sakinleşmiş bir şekilde her yaşadığım şeye teşekkür edip her şeyi ve herkesi olduğu gibi kabul edip hayata devam edebiliyorum. Ve her günün sonunda evlatlarım ve kocamla aynı çatı altında sağlıkla ve huzurla yaşayabildiğim için çok şükür diyorum tekrar tekrar… diyeceğim şudur ki; hayat bu… acısı ve tatlısıyla her şey bizim için. Kabul edip devam edebilmek bize bağlı.

Neden bu yazı kitap fotoğraflarının altında dersen!! Bu kitaplar bana çok iyi geliyor bu aralar. Yıldığım, yorulduğum, hayal kırıklığı yaşadığım, umudu kestiğim, üzüldüğüm, sinirlendiğim zamanlar beni önce kocam kaldırır ayağa sonra çocuklarım sonra da kitaplarım… bu yüzden sana da tavsiyem oku arkadaş… ne zaman çıkmaza girsen önce sevdiklerine sarıl sonra kitaplarına… geliştikçe değiştirebildiklerine, sevdikçe dönüştürebildiklerine inanamayacaksın… sevgiyle…

Hayal kırıklığına uğradığında, umudu kestiğinde Ceyda Düvenci’nin sesine kulak ver! 7