Ana sayfa Sosyal Medya Hayal Köseoğlu’nun kiloları Mucize Doktor setinde de konuşuluyor!

Hayal Köseoğlu’nun kiloları Mucize Doktor setinde de konuşuluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Açelya karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, Youtube’da yayınlanan Senaryo Sohbetleri programının konuğu oldu. Ünlü oyuncu, son günlerde tatildeki kilolu halleri ile bir hayli konuşulmuştu.

Magazin basınında ve sosyal medyada kilo aldığı haberlerinin ve eleştirilerinin çıkmasından sonra Hayal Köseoğlu, instagram hesabından yaptığı paylaşımda bu içeriklerle dalgasını geçti. Tüm kadınlara da seslenen Hayal Köseoğlu, kilo veye selülitlere takılmadan rahat şekilde tatillerini yapmalarını, kimseye aldırış etmemelerini istedi. Kilo konusu Mucize Doktor dizisinin setinde de sürekli konuşulan bir konu. Bunu da Hayal Köseoğlu, youtube programında anlattı.

Hayal Köseoğlu'nun kiloları Mucize Doktor setinde de konuşuluyor! 7

Mucize Doktor setinde tam bir arkadaşlık ortamı var. Oyuncuların birbirleri ile iletişimleri çok iyi ve herkes çok iyi geçiniyor, birbirlerine de özel hayatlarındaki sıkıntıları açıyor. Özellikle de Sinem Ünsal ile Hayal Köseoğlu arasında karavanda uzun süren kalori ve kilo muhabbeti dönüyor.

Hayal Köseoğlu, “Sinem ile her türlü diyet muhabbetini yapabillirim ve çok severim onunla karavanda yalnız olup, ‘şunun kalorisi şöyle, böyle demeyi’ konuşmayı çok severim” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu ayrıca kilo vermesinde Sinem Ünsal’ın da psikolojik olarak etkisinin bulunduğunu ilk kez söyledi. Oyuncu, “Kilo vermemde de bilinç altıma çok katkısı olduğunu düşünüyorum. O da çok komiktir. Çok tatlı bir insan” diyerek rol arkadaşını övdü.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.