Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kefaret dizisinde bir karakter ortadan kayboldu!

Kefaret dizisinde bir karakter ortadan kayboldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kefaret, Fox TV ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşuyor. Dizi güçlü bir hikayeye sahip. Zülfü Livaneli’nin kitabından bir bölümün Mahinur Ergun tarafından senaryolaştırılması ile ortaya çıkan Kefaret’te önemli gelişmeler yaşanacak. Dizinin 18. yeni bölümü 21 Mart Pazar akşamı yayınlanacak. Peki neler izleyeceksiniz.

Dizide bir ayrılık havası var. Bunu fragmanlardan izleyebiliyoruz. Sinan ile Zeynep arasında neler olacağı merak edilirken, Sinan’ın ortadan kaybolması en kritik nokta. Başrol oyuncusu Mert Fırat’ın yapımdan ayrılması gibi bir durum elbette yok. Hikayede Sinan ve Zeynep’n nikahı öncesi Sinan’ın ortadan kaybolması her şeyi değiştiriyor. Zeynep, evlenmemek için Sinan’ın ortadan kaybolduğunu bile düşünüyor. Ancak ona bir şey olmamasını evlenmeye tercih etmiş durumda.

Sinan nerede? Adeta sırra kadem bastı… İzleyiciler de fragmanlarla verilen bu gizemli havadan etkilendi. Karakterin nerede olduğu sorusu yarın akşam yanıt bulacak. Muhtemelen de çok şaşırtıcı gelişmeler olacak. Peki 18. bölümde sizleri neler bekliyor? Hem detayları hem de yeni fragmanı haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Sinan’ın kayıp haberi çiftliğe bomba gibi düşerken Arzu’nun zorla tuttuğu Meltem ve bebeğini zor günler beklemektedir. Ahmet, Arzu’nun Cansu’yu takas etme talebini reddeder ve telefonu yüzüne kapatır.

Fulya meslekten atılmak pahasına Sinan’ı bulabilmek için sıra dışı yöntemlere başvururken Emre de Alp’in de yardımını alarak Meltem’i aramaktadır.

Ahmet’in umursamazlığına dayanamayan Zeynep kendini tehlikeye atarak Arzu ile konuşmaya gider ancak bu kararı kötü sonuçlar doğuracaktır.