Ana sayfa Dizi Haberleri Hayaller ve Hayatlar ayarlaması yapıldı, Serkay Tütüncü de yeni dizisine kavuştu!

Hayaller ve Hayatlar ayarlaması yapıldı, Serkay Tütüncü de yeni dizisine kavuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bein Connect platformunda yayınlanmakta olan Hayaller ve Hayatlar çok sevilen bir dizi oldu. Özge Gürel, Aybüke Pusat, Yeşim Ceren Bozoğlu, Melisa Aslı Pamuk gibi başarılı kadın oyuncuların yanı sıra; Serkay Tütüncü, Yusuf Çim ve Ekin Mert Daymaz gibi son dönemin öne çıkan genç erkek oyuncuları da bu dizinin kadrosunda yer alıyor.

Hayaller ve Hayatlar kısa sürede ilgi çekti ve hem Türkiye’deki hem de yurt dışındaki dizi hayranları tarafından büyük ilgi gösterilen bir yapım oldu. Dizinin perşembe akşamları yeni bölümleri yayınlanmaya devam ederken, oyuncuların iş anlaşması yapmaya başlaması da bazı mesajlar veriyor.

Hayaller ve Hayatlar’ın ne kadar süreceğini merak edenler, Serkay Tütüncü’nün yeni bir dizi anlaşması yapmasıyla bir fikir sahibi olacaktır. Hayaller ve Hayatlar dizisindeki iş planlaması yapıldı ve Serkay Tütüncü de Kiracı dizisinden gelen başrol teklifini kabul etti.

Bu da demek oluyor ki, Hayaller ve Hayatlar dizisinde yakında çekimler sona erebilir. Dizinin ne kadar devam edeceği henüz belli değil ama, Serkay Tütüncü’nün bir televizyon dizisi olan Kiracı ile anlaşması, bir süre iki dizinin seti arasında gidip geleceği anlamı taşıyor.

Hayaller ve Hayatlar ayarlaması yapıldı, Serkay Tütüncü de yeni dizisine kavuştu! 69

Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü ikilisini başrolde izleyeceksiniz. İnsanlık Suçu isimli dizideki Gökhan rolüyle 2018 yılında setlere adım atan Serkay Tütüncü, Afili Aşk ve ardından da Bay Yanlış dizileri ile romantik komedi hikayelerinde yer aldı.

Geçen sezon dram dizisi Masumiyet’te sergilediği güçlü performans ile alkış alan oyuncu, son olarak da Hayaller ve Hayatlar dizisinin kadrosunda yer aldı.

Yeni dizi kiracı için başrol erkek oyuncusu olarak seçilen Serkay Tütüncü, önümüzdeki haftadan itibaren Kiracı dizisinin ekibiyle birlikte sete çıkacak. Bennu Yıldırımlar’ın da başrolünde yer aldığı dizi bir apartmanda yaşanan trajik olayları anlatacak.

Fox TV için hazırlanan Kiracı dizisinde; Melisa Döngel, Ruhi Sarı, Özlem Tokaslan, Rüçhan Çalışkur, Beyti Engin, Umut Kurt, Deniz Cengiz, İncinur Daşdemir gibi oyuncularla da anlaşmalar sağlandı.