Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Arslanoğlu, Kara Tahta dizisiyle kariyerinde tam bir dönem noktasının ortasına düştü!

Kerem Arslanoğlu, Kara Tahta dizisiyle kariyerinde tam bir dönem noktasının ortasına düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kara Tahta isimli TRT1 dizisinde Bekir karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan Kerem Arslanoğlu, bugüne kadar yer aldığı çeşitli projelerle sınırlı sayıda izleyici tarafından tanınan bir isim konumunda. Ancak Kara Tahta dizisi bunu değiştirmeye aday gibi gözüküyor.

Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt dizinin en etkili isimleri olarak öne çıkıyor. Ancak Kerem Arslanoğlu en zorlu karakterlerden birisine hayat veriyor. Bekir karakteri izleyici için kötü bir adam. Ancak onun da kendi içinde sorunları var ve bu durumu Kerem Arslanoğlu kendi kariyeri için bir fırsata çevirebilir.

Böyle sert rolleri oynamak her oyuncunun en önemli ihtiyaçlarından birisi. Çünkü kendisini geliştirmesi ve farklı duyguları, toplumun genel kurallarından aykırı noktalara taşıması şart. Bekir karakteri de daha önce yaptıkları ve bundan sonra yapacakları ile hikayenin kilit noktasında bulunuyor.

Kerem Arslanoğlu, Kara Tahta dizisiyle kariyerinde tam bir dönem noktasının ortasına düştü! 7

Atlas’ın can düşmanı olan Bekir, sevdiği kadını yani Irmak’ı elinde tutmak için de her şeyi yapabilecek birisi. Kariyerinde bu kadar güçlü duyguları ortaya çıkartacak bir rolü bulmanın heyecanını yaşayan Kerem Arslanoğlu, işine dört elle sarıldı.

Bir aşk hikayesinde hırslı bir karakteri canlandıran Kerem Arslanoğlu, Bekir’i kötü birisi olarak tanımlamıyor. Oyuncu, “Karakter bence heyecan verici çünkü ucu bucağı yok. Kötü karakter olarak adlandırılıyor ama ben şahsen daha mazlum bir karakter olduğunu düşünüyorum çünkü yalnız bir oğlan. Neler olacak izleyip göreceğiz” açıklamasını yaptı.

Kara Tahta dizisinin ilerleyen bölümlerinde en çok da Bekir karakterinin öne çıkma potansiyeli bulunuyor. Dizi hayranları böyle sert karakterleri çok sever ve onu canlandıran oyuncuyu da aklının bir köşesine yazar. İşte Kerem Arslanoğlu böyle önemli bir fırsatı yakalamış durumda.