Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin parmak ısırtan iki büyük başarısı diğer dizilere örnek olur!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin parmak ısırtan iki büyük başarısı diğer dizilere örnek olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli Show TV dizisinin elde ettiği reyting başarısının yanı sıra, sosyal medyada çok etkili bir çıkış yapması, izleyicilerin hikayeyi sahiplenmesi ve elbette ki başrol çiftine gösterilen büyük ilgi dikkatlerden kaçmıyor.

Show TV’nin yaz döneminde başlattığı ve kış sezonunda da Camdaki Kız ve Mahkum gibi geçen sezondan başarılı şeklide gelen dizilerden çok daha iyi sonuçlar elde edebilmesi çok anlamlı bir adım oldu. Diziyi bu noktaya taşıyan iki büyük güç de birçok dizi yapımcısı için önemli deneyim anlamına geliyor.

Her şeyden önce izleyicilerin bir hikayeyi sevmesi için en önemli şey konseptin ve hikaye kurgusunun merak uyandırması, izleyicinin hayatına dokunması ve her yeni bölümde de bu heyecanın sürdürülebilmesi olduğu gerçeğini görmek gerekiyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin parmak ısırtan iki büyük başarısı diğer dizilere örnek olur! 9

İşte bu noktada da usta yazar Gani Müjde’nin tecrübesi ve birikimleri ile oluşturduğu ortamın değeri daha iyi anlaşılıyor. Ayrıca tecrübeli isimler ile gençleri bu kadar iyi bir şekilde harmanlamak da dizi adına bir başka başarı olarak telaffuz edilebilir.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde izleyicileri cezbeden ikinci önemli nokta ise başrol ikilisinin çok başarılı bir uyum sergilemesi oldu. Hem Ertan Saban oyunculuk noktasında kalitesini ortaya koyuyor ve deneyimlerini ekrana yansıtıyor hem de Devrim Özkan, gençlik enerjisi ve yükselen performansıyla dizi dünyasında güçlü bir varlık sergiliyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin parmak ısırtan iki büyük başarısı diğer dizilere örnek olur! 10

Songül ile Sadi karakterlerinin hikayedeki konumlanması, yaşanan süreçte birbirlerine yakınlaşması, ortaya çıkan duyguların izleyicileri hikayenin içine çekecek kadar etkili şekilde sunulması, oyunculuk başarısının bir sonucu oldu.

Ertan Saban ve Devrim Özkan ikilisi diziyi izlemek için yeterli bir neden teşkil ediyor ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi, onların da büyük katkısı ile ödüller kazanmaya başlıyor.

Yapımını BKM’nin üstlendiği, SHOW TV ekranında beğeniyle izlenen ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ reytinglerdeki başarısını ödüllerde de sürdürmeye devam ediyor. Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait yapım önceki gece düzenlenen Kariyer ve Teknoloji Ödülleri’nde “Yılın Dizisi” ödülünü kazandı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin parmak ısırtan iki büyük başarısı diğer dizilere örnek olur! 11

Bu ödül ile birlikte diziye olan beğeni bir kez daha sergilenirken, ilk ödül olması da anlamlıydı. Dizinin ödüllerini almak için salonda bulunan genç oyuncuların heyecanı ve yüksek enerjisi de dikkatlerden kaçmadı.

Wyndham Grand İstanbul Levent’te düzenlenen organizasyonda ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ ekibini sevilen oyuncular; Özgü Delikanlı, Sanem Babi, Rojbin Erden, Onur Özer, Ali Berge temsil etti. Genç oyuncular Yılın Dizisi ödülünü sahnede birlikte kabul etti.

İlk ödül ile birlikte genç oyuncular bir hayli motive olurken, başarının tüm ekibe ait olduğu vurgusunu yapmaları da dikkat çekiciydi. İzleyicilere de teşekkür eden gençler, dizi piyasasına etkili bir giriş yaparak da kariyerleri adına iyi bir sınav veriyor.