Ana sayfa Sosyal Medya Çiçeği burnunda evli Demet Özdemir’den yeni aşk pozu geldi!..

Çiçeği burnunda evli Demet Özdemir’den yeni aşk pozu geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Demet Özdemir, şarkıcı Oğuzhan Koç  iki yıllık beraberliklerini 28 Ağustos’ta evlilikle taçlandırmıştı.

Görkemli bir düğünle dünyaevine giren ünlü çift, ardından balayında yorgunluk atmıştı. Şimdilerde evliliğin tadını çıkaran Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti zaman zaman sosyal medyada birlikte aşk dolu paylaşımlarda bulunuyorlar.

Çiçeği burnunda çiftten Demet Özdemir son paylaşımında, birlikte fotoğraflarını, yakın arkadaşı şarkıcı Zeynep Bastık’ın ‘Sana Bayılıyorum’ şarkısı eşliğinde yayınladı. Oğuzhan Koç’ta aynı paylaşımı kendi instagram sayfasına taşıdı.

Çiçeği burnunda evli Demet Özdemir'den yeni aşk pozu geldi!.. 7

Instagram’da 15.6 milyon takipçisi olan oyuncunun her paylaşımı takipçileri arasında heyecan yaratıyor. Öte yandan ünlü oyuncu şu sıralar Disney Plus’ta her çarşamba günü yeni bölümü yayınlanan Dünyayla Benim Aramda adlı diziyle de gündemden düşmüyor.

8 bölüm olarak çekilen dizinin henüz 4 bölümü yayınlandı. Dizide Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger ile beraber başrolde yer alan oyuncu performansıyla beğeni topladı.

Demet Özdemir Dünyayla Benim Aramda’da  güçlü, kariyer sahibi, moda dergisi yöneticisi ‘İlkin’ karakterine hayat veriyor. Dizinin 5. yeni bölümü 3 Ekim Çarşamba günü izleyici ile buluşacak