Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Bugün dizisindeki hastane gerçek mi? Tansel Öngel gerçeği açıkladı, herkes şaşkına döndü!

Hayat Bugün dizisindeki hastane gerçek mi? Tansel Öngel gerçeği açıkladı, herkes şaşkına döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayat Bugün isimli Show TV dizisi, 19 Ekim Çarşamba akşamı ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Ulaş Tuna Astepe’nin ön planda yer alacağı dizinin diğer başrolleri arasında ise; Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol gibi çok önemli isimler bulunuyor.

Hayat Bugün isimli dizi, New Amsterdam isimli Amerikan dizisinin dünya çapındaki ilk uyarlaması olarak öne çıkacak. Ulaş Tuna Astepe’nin yaptığı açıklamaya göre, dizi pozitif bir içerik ile insanlara iyilik ve umut dağıtacak şekilde ekrandaki yerini alacak. Dizinin önemli isimlerinden birisi de Tansel Öngel ve Aras Erdem isimli doktor olarak ekranda yerini alacak.

Dizinin nerede çekildiğini izleyiciler çok merak ediliyor. Hangi hastanede çekildiği yönünde sorular da sosyal medyada yer alıyor. Ancak dizi için bir hastane ortamı oluşturulduğunu ve burasının gerçek bir hastane olmadığını, dizi için dekor olarak kullanıldığını hemen belirtelim.

Tansel Öngel, çekim yapılan mekanı bir hastane zannederek acile gelen, doktor randevusu isteyen hastalar da olduğunu belirterek, sette ilginç olaylarla karşılaştıklarından bahsetti.

Tansel Öngel, dizinin çekildiği mekan hakkında şu bilgileri verdi: “Burası eski bir okulun, müthiş bir yaratıcılıkla bir hastaneye çevrildiği bir yer. Gerçek doktorlar geldiği zaman gerçekten hastane zannettiler. Hatta buraya dışarıdan hasta getirenler var. Hastalar geliyor, acile de getiren olmuş.”

Bir okul binasının hastaneye benzetilmesi ile oluşturulan ortam, gerçek bir hastane hissi veriyor olsa da orası aslında bir okul ve hastane ile alakası yok.

Geçen sezon Masumlar Apartmanı isimli dizide Naci karakteri ile izlediğimiz oyuncu, yeni sezonda kalp damar cerrahı Aras karakteri ile insan hayatını kurtarmanın önemini tüm izleyenlere bir kez daha hatırlatacak.

Bir grup doktorun hikayesini anlattıklarını belirten oyuncu, “Koşullar ne olursa olsun, kendi mesleklerini hakkıyla yapabilmek için kendilerini bir arada buluyorlar. Sistemin ne olduğu, koşulların ne olduğunu umursamadan, sadece insan sağlığının gözetildiği ve gerçek anlamda doktorluk yapabilmek için bütün koşulları zorladıkları güzel bir hikaye” diye konuştu.