Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Mine Tugay’ın sosyal medya itirafları çok konuşulur!..

Güzel oyuncu Mine Tugay’ın sosyal medya itirafları çok konuşulur!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Mine Tugay ekranlara en son Fox TV’nin  Gülümse Kaderineadlı dizisi ile geldi. 2019-2020 yıllarında Kanal D dizisi Zalim İstanbul’da ‘Şeniz Karaçay’ karakterini canlandıran oyuncu son olarak Exxen’de yayınlanan Hükümsüz dizisinde ‘Güler Kiler’ karakterine hayat verdi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelen oyuncu, instagram hesabını da aktif olarak kullanmayı seviyor. Günlük hayatından paylaşımlarda bulunan Mine Tugay takipçileriyle soru – cevap etkinliği gerçekleştirdi.

Pek çok takipçisi oyuncunun gençlik sırrını merak etti. 44 yaşındaki oyuncu, yaşını hiç göstermemesinin nedenini şu sözlerle açıkladı; “Ruh gençliğimi içimdeki çocuk sayesinde koruyabiliyorum sanırım” diyen Mine Tugay, “Cildimle ilgili ise 25’li yaşlarımdan beri düzenli bakım yapıyorum. Bir de minimum güneşte kalmak ve güneş kremlerini yüksek faktörlü kullanıyorum.”

Güzel oyuncu Mine Tugay'ın sosyal medya itirafları çok konuşulur!.. 7

Mine Tugay, daha önce de bir takipçisinin, “Bu kadar enerjik olmanızın altında bir motivasyon var mı?” sorusunu ise, “Hayat… Yani hayatta kalma güdüsüyle yaşamıyorum. Hayattan zevk almaya çalışıyorum. Bu arada her zaman da çok enerjik değilim. Bazen kendime çok zaman tanırım. Bazen dingin ve kendimle geçirdiğim zamanlar olur. O da bir motivasyon ve hayata dahil…” sözleriyle yanıtlamıştı.

Mine Tugay, “Neden hep yalnızsın?” sorusuna ise bir itirafta bulunarak cevap verdi. “Yalnız kalmayı birçok insana göre daha çok sevdiğim kesin ama yalnız değilim” şeklinde konuşan oyuncu, “Sadece özel hayatımı paylaşmayı sevmiyorum” açıklamasını yaptı.