Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Bugün dizisindeki hastaneyi gerçek sananlar çok, dizi seti olduğuna inandırmak zor!

Hayat Bugün dizisindeki hastaneyi gerçek sananlar çok, dizi seti olduğuna inandırmak zor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayat Bugün dizisinde başrolde yer alan Tansel Öngel ile Hande Doğandemir, hayranlarından gelen soruları Onedio’nun youtube kanalında yanıtladı. Dizi ile birlikte uyumlu bir çift görüntüsü çizen ikili, eğlenceli bir sohbet gerçekleşktirdi.

Günde 12 saat makyajın yüzünde kalıcı olduğunu anlatan Hande Doğandemir, bu nedenle de yüzünce çıkan sivilcelerdene kurtulamadığını anlattı. Oyuncu, “Hiçbir şey olmuyor yine gidiyoruz sete, onlar kapatılıyor. Kapatılamazsa da öyle çekiyoruz, insanız, ne yapalım” diye konuştu.

Hayat Bugün dizisinin setinin aslında kullanılmayan bir okul binası olduğundan bahseden Hande Doğandemir, sanat ekibinin yoğun bir çalışma ile burayı gerçek bir hastaneye çevirdiklerini anlattı.

Oyuncu, “Dokusuyla, yaşanmışlığıyla eski bir hastane gibi gözüküyor. Hatta gerçekten yaşıyor. Dışarıdan hasta geliyor” diye konuştu. Bir röportaj için gelen ekibin bile seti hastane zannederek acil dekorunun olduğu bölüme maske ile geldiklerini anlatan Hande Doğandemir, kendisinin de bazen hastaneymiş gibi kendisini tedirgin hissettiğini de anlattı.

Hayat Bugün dizisindeki hastaneyi gerçek sananlar çok, dizi seti olduğuna inandırmak zor! 7

Tansel Öngel de partnerinin bu sözlerini doğruladı ve “Acile hasta geliyor. Hastane zannediyorlar dışarıdan, inanmıyorlar, inandırmakta bizim görevliler güçlük çekiyorlar” dedi.

Hayat Bugün dizisi bilindiği üzere New Amsterdam isimli Amerikan dizisinden uyarlandı. Tansel Öngel, New Amsterdam’ın yaratıcısı David Schulner’in sete ziyarete geldiğinde çok şaşırdığını söyledi.

Oyuncu, “Bu işin yaratıcısı geldiğinde çok şaşırdı, bizim acilden daha iyi dedi” şeklinde konuştu.