Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinin Nil’i olarak beğeni toplayan Nazlı Bulum yeni proje konusunda ne kadar da şanslı!

Sadakatsiz dizisinin Nil’i olarak beğeni toplayan Nazlı Bulum yeni proje konusunda ne kadar da şanslı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nazlı Bulum, 2012 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve sinema ile dizi projelerinde de etkili performanslar ortaya koydu. Çıplak Gerçek, Umuda Kelepçe Vurulmaz ve Bartu Ben gibi dizi projelerinde dikkat çeken oyuncu, son dönemde Sadakatsiz ile büyük çıkış yakaladı.

Sadakatsiz isimli 2 sezon süren ve milyonları ekrana taşıyan dizide Nil karakterini canlandıran ve uzun süre bu projede yer alarak da popülerlik elde eden Nazlı Bulum, yeni projeler üretmeye de devam ediyor.

Mahkum dizisinde kısa bir süre yer alan, Oregon isimli projenin de ekibinde bulunan Nazlı Bulum, şimdi de çok konuşulan Centilmen isimli sinema filminde önemli bir fırsat elde etti.

Ebru Şahin ile Çağatay Ulusoy ikilisinin başrolünde yer aldığı film merakla bekleniyor. İki başarılı oyuncunun olması Centilmen filmini öne çıkartırken, Nazlı Bulum için de bu proje popülerlik adına yeni bir fırsatı ortaya çıkardı.

Netflix için çekimleri başlayan filmin dünyanın birçok ülkesinde yayınlanacak olması, ayrıca başrolde yer alan iki ünlü ismin de yurt dışında geniş hayran kitlelerine sahip olması, Centilmen projesindeki herkesin de dikkat çekeceğini gösteriyor.

Şenay Gürler ve Haki Biçici gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Centilmen filminde Fulya karakterini canlandıracak olan Nazlı Bulum, yeni yıla kadar bu projenin başarısı için ter dökecek.