Ana sayfa Sosyal Medya Caner Topçu’nun idolü olan Kıvanç Tatlıtuğ’u ilk gördüğünde adeta dizleri titremiş!

Caner Topçu’nun idolü olan Kıvanç Tatlıtuğ’u ilk gördüğünde adeta dizleri titremiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Caner Topçu, son dönemin dikkat çeken genç oyuncularından birisi oldu. 2018 yılından bu yana dizi setlerinde görmekte olduğumuz Caner Topçu, geçen sezon Barbaroslar isimli dizideki İlyas karakteri ile bir anda popüler birisi haline geldi.

Barbaroslar dizisinden sonra ise Duy Beni isimli gençlik dizisiyle popülerliğini artıran oyuncu, hayranlarının google’da kendisi hakkında en çok aradığı konularla ilgili hazırlanan youtube programına katıldı. Soruları yanıtlayan Caner Topçu, evli olmadığını ve erken evlenmeyi isteyen birisi olduğunu söyledi.

İki tane kedisinin bulunduğunu belirten oyuncu, 3 kardeş olduklarını ve kendisinin ortanca olduğunu ifade etti. Oyuncu, “Bir ablam var ve ufak bir erkek kardeşim var” dedi.

Ablasının evli olduğunu ve annelik deneyimi yaşadığını belirten Caner Topçu, “Ben de yeni dayı oldum” diye konuştu. Annesinin ev hanımı olduğunu, babasının ise mobilya işiyle uğraştığını anlatan Caner Topçu, 1,5 yıl öncesine kadar akrabaları ile birlikte aynı apartmanda oturduklarını söyledi.

Caner Topçu'nun idolü olan Kıvanç Tatlıtuğ'u ilk gördüğünde adeta dizleri titremiş! 8

Çocuklukta futbolcu olmak istediğini ama daha sonra oyunculuğa ilgi gösterdiğini anlatan Caner Topçu, küçüklüğünde idol olarak gördüğü ismin ise Kıvanç Tatlıtuğ olduğunu ifade etti.

Topçu, “Küçüklüğümde en hayran olduğum, idol olarak gördüğüm Kıvanç Tatlıtuğ idi. Onunla bir projede yer almak ya da onun yolunda gitmek istiyordum” şeklinde konuştu.

Tatlıtuğ ile daha önce bir projede yer almadığını belirten oyuncu, Kuzey Güney dizisini de hayran bir şekilde izlediğini ifade etti. Dizinin yayınlandığı dönemde tiyatro çalışmaları yapan Caner Topçu, Kıvanç Tatlıtuğ ile karşılaştığını şu sözlerle anlattı:

“Babam benim oturduğum yerin yakınında bir çekim yapıldığını öğreniyor. Tiyatroya giderken madem set var, ben de önünde geçeyim dedim. Emniyet Müdürlüğü’ndeydi. Ajanstan geliyorum diyerek içeriye girdim. Kıvanç abiyi gördüm. Merve Boluğur oradaydı. Heyecandan yanlarına gidemedim. Fotoğraf bile çekilemedim. Ekstra heyecanlandım.”

Setteki birisinin kendisinden Kıvanç Tatlutuğ için bir kahve istediğini ve şaşkınlıkla istenileni yaptığını anlatan Caner Topçu, bu sayede de idolü olduğu oyuncu ile tanışma fırsatı bulmayı ummuş. Ancak, Tatlıtuğ’un yanındaki birisi kahveyi elinden alınca genç oyuncunun tanışma hayali de gerçekleşmemiş.