Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Bugün dizisinin herkesin taktirini kazanacak bir hedefi var!

Hayat Bugün dizisinin herkesin taktirini kazanacak bir hedefi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Hayat Bugün isimli yeni dizinin ilk bölümünü 19 Ekim Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin izleyicilere vereceği en önemli mesaj ise, ‘umudunu asla kaybetme’ şeklinde olacak. Pozitif bir dizi hazırladıklarını söyleyen başrol oyuncusu Ulaş Tuna Astepe, Barış Güvener karakteri ile doktor olarak izleyicilerle buluşacak.

Bir döneme damgasını vuran Amerikan dizisi New Amsterdam’ın dünya çayındaki ilk uyarlaması olması noktasında da Hayat Bugün dizisinin büyük bir önemi bulunuyor. Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, NBCUniversal Formats ve Universal Television’un başarılı dizisi ‘New Amsterdam’ın uluslararası ilk uyarlaması olan “Hayat Bugün” yayınlanan fragmanlarla çok dikkat çekti.

Dizinin başrolleri için seçilen isimler de oldukça dikkat çekiyor. Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol’un başrolde yer aldığı dizi yeni tanıtımıyla övgü dolu yorumlar alırken ekran yolculuğu için de geri sayım başladı.

Dizinin yeni fragmanında “Gerekirse başımız belaya girsin, ama yeter ki yeniden umut biz olalım” şeklindeki ifadenin de sağlık çalışanlarına şiddet olaylarının bitmediği ülkemizde büyük bir anlamı bulunuyor. ‘Yeniden umut olmak’ yani insanların hayatlarını kurtarma noktasında doktorların aslında ne kadar önemli bir rolünün bulunduğunu da anlatan sihirli bir söz.

Ulaş Tuna Astepe, New Amsterdam dizisindeki Doktor Max Goodwin’in rolünde olacak ve Barış Güvener olarak izleyicilerle buluşacak. Dizinin yönetmen koltuğunda Çiğdem Bozali otururken, uyarlama senaryo Ayça Üzüm ve Cansu Çoban tarafından kaleme alınıyor.

Konusu kadar başarılı kadrosu ile de dikkat çeken ‘Hayat Bugün’ 19 Ekim Çarşamba akşamı 20.00’de Show TV’de başlıyor.