Ana sayfa Dizi Haberleri Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti dizisiyle yeni tartışma konusu olacak!

Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti dizisiyle yeni tartışma konusu olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti isimli Show TV’nin yeni dizisi yakında izleyicilerle buluşacak ve hikayenin farklılığı noktasında sosyal medyada da büyük bir tartışma yaşanacak. Seküler bir ailede yetişen genç bir kadının, muhafazakar bir aileye gelin gitmesi ile birlikte ortaya çıkacak olan tablo sosyal medyanın da tartışma konusu olmaya başladı bile.

İki farklı kültürdeki insanların, ortak değerlere sahip olduğu gerçeğinin de ekrana yansıyacağı Kızılcık Şerbeti dizisi, hikaye içindeki çatışmalar veya karşıtlık üzerinden değil, insani değerler üzerinden güçlü bir hikaye anlatacak.

İkisi de birbirine benzeyen değerlere sahip ailenin, farklı kültürel yapılarına rağmen aslında ne kadar çok ortak noktası olduğu da diziyle birlikte ortaya çıkartılacak. Sıla Türkoğlu da Emanet isimli dizideki başarılı performansının ardından kariyerinin en büyük sınavını verecek.

Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti dizisiyle yeni tartışma konusu olacak! 7

Doğa karakteri ile izleyeceğimiz oyuncu, dizide üniversite okuduğu sırada aşık olduğu Fatih ile evlenme kararı alan ve yetiştiği aileden bambaşka bir aileye gelin giden birisi olarak ekran başındaki milyonlarca insanı da etkileyecek.

Sıla Türkoğlu adına yeni dizi hem büyük bir kariyer sınavı hem de milyonlarca insanın kendi hayatlarında yaşadığı gerçeklerin gözler önüne serilmesi ile farklı bir duygu dünyasının temsilcisi olacak. Dizide Sıla Türkoğlu’na Doğukan Güngör eşlik edecek ve iki genç oyuncu yakın zaman sonra sosyal medyanın en çok tartıştığı isimler olarak öne çıkacak.

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği dizinin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman yer alıyor.

“Kızılcık Şerbeti” setinden ilk kareler basına yansıdı. Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği “Kızılcık Şerbeti”nin tanıtımı yayınlandığı günden bu yana Türkiye’nin gündemine yerleşti.

Aynı doğrulara fakat farklı kültürlere sahip iki ailenin çocukları Doğa (Sıla Türkoğlu) ve Fatih’in (Doğukan Güngör) yıldırım nikahıyla evlenmesiyle yaşanan çarpıcı olayları konu alan “Kızılcık Şerbeti” izleyenleri her hafta ekran başına bağlayacak.

Kızılcık Şerbeti’nin konusu:İyi eğitimli, realist ve modern bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), eşinden boşandıktan sonra dimdik ayakta kalmış, iki kızını da inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) henüz liseye devam etmekte, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) ise üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım’ın tek isteği çocuklarının ileride başarılı ve mutlu olmalarını görmektir.

Doğa’nın daha üniversiteye girdiği ilk yıl erkek arkadaşıyla evlenmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Kıvılcım, hayatının şokunu kızının kocasının ailesiyle tanışmasında yaşar. Doğa’nın kocası Fatih’in (Doğukan Güngör) ailesi oldukça muhafazakâr bir ailedir. Kıvılcım, kızının hayata bu kadar farklı bakan bir aileyle yapamayacağını düşünür. Doğa ise aşklarının her türlü farklılığın üstesinden geleceğine inanmaktadır. “Kızılcık Şerbeti”; doğruları aynı, yöntemleri farklı olan iki uç aile arasında kalan bir aşk hikayesidir.