Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Bugün dizisinin ne kadar iddialı olduğunu yurt dışı yansımaları gösteriyor!

Hayat Bugün dizisinin ne kadar iddialı olduğunu yurt dışı yansımaları gösteriyor!

tarafından ker_def

Show TV ekranında yeni sezonda izleyicilerle buluşacak olan Hayat Bugün isimli dizinin okuma provaları yapıldı. Dizinin başrolünde çok önemli isimler bir araya geldi ve New Amsterdam isimli çok sevilen bir dizinin uyarlaması olması nedeniyle de büyük beklenti oluştu. Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir gibi son dönemin en çok konuşulan isimlerinden dördünün bir araya gelmesi, projenin ne kadar iddialı olduğunu da ortaya koyuyor.

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlana dizi için yoğun bir hazırlık dönemi yaşandı. Okuma provalarının ardından da yakında ekibin sete çıkarak çekimlere başlaması bekleniyor. Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, NBCUniversal Formats ve Universal Television’un başarılı medikal draması ‘New Amsterdam’ın uluslararası ilk uyarlaması olan “Hayat Bugün” yabancı basında da ilgi odağı oldu.

Hayat Bugün dizisinin ne kadar iddialı olduğunu yurt dışı yansımaları gösteriyor! 8

New Amsterdam dizisinin hem yapımcılığını hem de yaratıcılığını üstlenen David Schulner’in de bizzat katıldığı okuma provasına katılması da yabancı basın tarafından haberleştirildi. Çeşitli internet sitelerinde yer alan haberler ile bu gelişme özellikle Amerikalı okuyuculara duyuruldu.

Dünya basınında farklı internet sitelerinde de yayınlanan Hayat Bugün ile ilgili haberler ile birlikte diziye ilginin yurt dışında biraz daha artması bekleniyor. Türkiye’de ise izleyiciler Mucize Doktor dizisi deneyimi nedeniyle beklentiyi yüksek tutuyor.

Hayat Bugün dizisinin ne kadar iddialı olduğunu yurt dışı yansımaları gösteriyor! 9

‘New Amsterdam’, Dr. Eric Manheimer’ın “On İki Hasta: Bellevue Hastanesinde Yaşam ve Ölüm” adlı kitabından ve hastanede tıbbi direktör olarak geçirdiği 15 yıldan esinlenerek ekrana taşınmıştı. Dizinin Türkiye uyarlaması olan Hayat Bugün’ün ise ülkemizin kültürüne ve alışkanlıklarına uygun şekilde revize edilerek sunulması bekleniyor.

Senaryo uyarlamasını Ayça Üzüm ve Cansu Çoban’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Çiğdem Bozali’nin üstlendiği ‘Hayat Bugün’ isimli dizinin yeni sezonda Show TV’nin en etkili dizilerinden birisi olması bekleniyor.