Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz’de Selçuk karakteriyle parlayan Tarık Emir Tekin başrolü kaptı, Alina Boz ile gündemi sarsacak!

Sadakatsiz’de Selçuk karakteriyle parlayan Tarık Emir Tekin başrolü kaptı, Alina Boz ile gündemi sarsacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisi Kanal D ekranında iki sezon sürdü ve en önemli sürprizlerden birisi de Tarık Emir Tekin oldu. Selçuk karakterinde psikopat bir adamın halini çok iyi bir performans ile ortaya koyan genç oyuncu, milyonlarca izleyicinin de takdirini kazandı.

Beşiktaş’ın efsane futbolcusu Metin Tekin ile şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam’ın oğlu olan Tarık EmirTekin, kendi karakterine tam zıt bir karakter olan Selçuk’u o kadar başarılı şekilde canlandırdı ki, ikinci televizyon dizisinde başrolü kaptı.

Daha önce dijital diziler Rise of Empires Ottoman ile Çıplak’ta rol alan, Akis isimli sinema filminde de Selçuk Yöntem ile birlikte yer alan Tarık Emir Tekin, yeni sezonda Fox TV’nin en dikkat çeken dizilerinden birisine başrol oldu.

Bu genç oyuncu adına çok önemli bir başarı ve aynı zamanda da büyük bir sınav niteliği taşıyor. Popüler olmasını sağlayan Sadakatsiz dizisinden sonraki projesinde başrolde yer alması Tarık Emir Tekin adına büyük bir başarı olarak gözüküyor.

Sadakatsiz'de Selçuk karakteriyle parlayan Tarık Emir Tekin başrolü kaptı, Alina Boz ile gündemi sarsacak! 5

Ailesi ve arkadaşlarının Taro lakabıyla bahsettiği Tarık Emir Tekin, Bir Peri Masalı dizisinde Onur Köksal isimli karakteri canlandıracak.

Daha önce Zengin Kız ismi ile anılan ve ilk başka da bu isim ile duyurulan projenin adı yayın öncesinde Bir Peri Masalı olarak değiştirildi. Dizinin yayınlanan fragmanı da büyük ilgi çekti ve izleyicilerden olumlu yorumlar geldi.

Bir Peri Masalı dizisinin yakın bir zaman içinde Fox TV ekranında başlaması bekleniyor. Alina Boz ile Tarık Emir Tekin partnerliğinin sonucu da çok merak ediliyor. İkilinin uyumu ve enerjilerinin nasıl olacağını merak eden izleyiciler, ilk bölümün yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyor. Fox TV tarafından henüz yayın tarihi konusunda bir açıklama yapılmadı.