Ana sayfa Dizi Haberleri Duy Beni dizisinin hayranları için zorlu bir dönem başlıyor!

Duy Beni dizisinin hayranları için zorlu bir dönem başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Duy Beni isimli gençlik dizisi yaz döneminde başlayan ve kış sezonunda da Star TV ekranında devam etmesi beklenen bir yapım. Rabia Soytürk ile Caner Topçu’nun başrollerinde yer aldığı Duy Beni dizisi, hikayesindeki zorbalıklar ile öne çıkmıştı. Sosyal medyada da çok konuşulan dizinin genç oyuncuları beğenildi ve sosyal medya ortamında büyük etkileşimler oluşturmayı başardılar.

Ege Kökenli, Berk Hakman, Durul Bazan ve Murat Daltaban gibi tecrübeli oyuncuların bir araya geldiği dizide, genç isimler ise bir anda öne çıktı. Rabia Soytürk, Caner Topçu, Utku Coşkun, Helin Kandemir, Sümeyye Aydoğan gibi oyuncular kısa sürede sosyal medyanın en çok konuştuğu isimler haline geldi. Dizi hayranlarının yaptıkları yorumlar genelde senaryo içinde karakterlerin tavırlarını ve kararlarını sorgulayan bir noktada ilerliyor.

Yani bunun anlamı, Duy Beni dizisinin hikayesi izleyicileri sardı ve yeni bölümlerde neler olacağını merakla bekleyen geniş bir izleyici kitlesi var. Bu durum bir dizi için devam edebilmesinin en önemli koşulu olarak görülüyor. Merak unsurunun çok yüksek olmasının yanı sıra, genç oyuncuların popülerliğinin de artmasıyla birlikte Duy Beni dizisi daha çok konuşuluyor. Ayrıca yurt dışında yabancı dizi hayranlarının da bu yapıma ilgi gösterdiğini sosyal medya paylaşımlarına bakarak anlayabilirsiniz.

Duy Beni dizisinin hayranları için zorlu bir dönem başlıyor! 46

Ancak dizi hayranlarını çok endişelendiren bir durum da Eylül ayı ile birlikte daha çok konuşulmaya başlandı. Mahkum ve Camdaki Kız gibi iki müthiş dizinin karşısında Duy Beni için sıkıntılı bir süreç başlıyor. 15 Eylül Perşembe akşamından itibaren hem Mahkum dizisi Fox TV’de başlıyor hem de Camdaki Kız dizisi ile Kanal D yine reytingleri sallamaya geliyor. Her iki dizinin de milyonlarca izleyicisi var ve önümüzdeki hafta çok çetin bir reyting yarışı yaşanacak.

Duy Beni dizisi, yaz döneminde Gelsin Hayat Bildiği Gibi ile mücadele etmeye çalışan bir yapım oldu. Ancak her iki dizi için de artık işler daha da zor. Show TV’de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin biraz daha fazla izleyicisi olduğu için dayanma gücü daha yüksek görünüyor.

Duy Beni dizisinin hayranları için zorlu bir dönem başlıyor! 47

Duy Beni dizisi hayranları ise sosyal medyadan yaptıkları çağrılarda izleyicilerin internet üzerinden değil, televizyon diziyi takip etmelerinin daha iyi olacağına yönelik mesajlar veriliyor. Birçok dizi hayranı da şimdiden reytingler nedeniyle erken bir final ihtimali nedeniyle kaygılı olduklarını belirten paylaşımlar yapıyor.

İlk 10 bölümü ile büyük çıkış sergileyen Duy Beni dizisinin 15 Eylül perşembe akşamı yayınlanacak olan 11. bölümünün reyting sonuçları, gelecek adına fikir verecektir.