Ana sayfa Sosyal Medya Hayat Bugün dizisinin oyuncularının role hazırlanması eğlenceli ama kolay olmadı!

Hayat Bugün dizisinin oyuncularının role hazırlanması eğlenceli ama kolay olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- New Amsterdam isimli sevilen dizinin dünya çapındaki ilk uyarlaması Türkiye’de gerçekleştirilecek. Bu nedenle de projeye büyük önem veriliyor ve Show TV’de yayınlanacak olan dizinin yeni sezonun etkili işlerinden birisi olması bekleniyor.

Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Hande Doğandemir, Mert Denizmen, Tansel Öngel, Şerif Erol gibi önemli isimlerin bir araya gelmesi nedeniyle de dizi büyük dikkat çekti. Hayat Bugün ismi verilen yeni dizinin hem okuma provaları hem de kostüm provaları gerçekleştirildi. Oyuncular yeni rollerine sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Ulaş Tuna Astepe yaptığı açıklamada iyilik dağıtan bir yapım olarak Hayat Bugün’ü tarif etmişti. Dizinin insan hayatını kurtarmaya yönelik olan hikayesi izleyen herkesi derinden etkileyecek. Ayrıca doktorlara yönelik olarak son dönemde yaşanan şiddet olayları da düşünüldüğü zaman, bu dizinin topluma iyi geleceğini söyleyebiliriz.

Hayat Bugün dizisinin oyuncularının role hazırlanması eğlenceli ama kolay olmadı! 9

Hande Doğandemir ve Hazar Ergüçlü gibi iki etkili kadın oyuncunun da başrolde yer alması dizi sevenleri heyecanlandırıyor. Hikayesi insan kurtarmak üzerine olunca da oyucuların doktorluk mesleği konusunda ciddi bir ön hazırlık sürecinden geçmesi gerekiyor.

Doktorların kullandığı terimler, operasyonlar sırasında kullanılan aletler ve yeni bir hayat biçimine adapte olmak dizinin oyuncuları için hiç de kolay olmayacak.

Hayat Bugün dizisinin oyuncularının role hazırlanması eğlenceli ama kolay olmadı! 10

Hayat Bugün isimli dizi projesi için yoğun bir ön hazırlık gerçekleştirildi ve ekip sete çıkarak da çekimlere başladı. Bir haftayı aşkın süredir sette çalışmakta olan dizi ekibinin neler yaşadığına yönelik detaylar da kamera arkası görüntüleri ile paylaşıldı.

Hayat Bugün dizisi oyuncularının okuma ve kostüm provalarından perde arkası görüntüler yayınlandı.

Hayat Bugün’ün yönetmen koltuğunda Çiğdem Bozalı otururken, uyarlama senaryoyu ise Ayça Üzüm ve Cansu Çoban yazıyor.

Hikaye; Ulaş Tuna Astepe’nin canlandırdığı başhekim Barış Güvener’in İstanbul’un en eski ve en köklü hastanelerinden Hisarönü Hastanesi’ne atanması ile başlayacak.

Ancak zamanının en iyi hastanelerinden biri olan Hisarönü zor bir dönemden geçmektedir. Genç ve idealist bir başhekimin gelmesiyle ise tüm hastanenin hikayesi yeniden yazılmaya başlanır.…

Hayat Bugün dizisinin oyuncularının role hazırlanması eğlenceli ama kolay olmadı! 11

Barış; hastaneyi ayağa kaldırmaya çalışırken; hem kendi hayatındaki zorluklarla mücadele edecek, hem de tek tek kalplerini kazandığı çalışma arkadaşlarıyla birlikte hastaları için zorlu bir savaşa girecektir.

Barış, sevginin gücüne, umuda ve adanmışlığa bizi yeniden inandıracak ve hastanenin kapılarını İstanbul’da yaşayan herkese açacak!.

Dizi heyecanlı ve topluma mesaj veren hikayesi ile yeni sezonun en dikkat çeken projelerinin başında geliyor..