Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda ile Yalı Çapkını başlıyor! Star TV ayrıca bomba gibi başka diziler de hazırlıyor!

Gecenin Ucunda ile Yalı Çapkını başlıyor! Star TV ayrıca bomba gibi başka diziler de hazırlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda Star TV ekranında çok farklı hikayeleri bulunan dizilerle karşılaşacaksınız. Bu yapımlardan birisi de Çöp Adam oldu. OGM Pictures imzasını taşıyan dizi için ön hazırlıkların devam ettiği yönünde haberler basına yansıdı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından senaryolaştırılan dizilerle öne çıkan OGM Pictures, etkili yapımlar hazırlamaya devam ediyor. Yeni sezonda Star TV ile yapılan özel anlaşma neticesinde bu kanal için diziler hazırlamakta olan yapım ekibi, Çöp Adam isimli projeye de büyük önem veriyor.

Dizi ilk olarak Uraz Kaygılaroğlu’na teklif yapılması ile gündeme gelmişti. Oyuncunun hikayeyi çok beğenmesine rağmen, diğer işleri ile takvimin çakışması nedeniyle projede yer alamayacağını bildirdiği ortaya çıktı.

Takıntılı bir adamın yaşam hikayesinin anlatılacağı dizinin izleyicileri çok etkilemesi bekleniyor. Dizinin başrolü için erkek oyuncu arayışları devam ederken, bazı iddialar Engin Altan Düzyatan’a rol teklifi yapıldığı yönünde. Ancak net bilgiler henüz yok.

Melek Gençoğlu ile Su Ersöz’ün senaryosunu yazmakta olduğu dizi Çöp Adam isimli yeni dizi, Star TV’nin yeni sezonda diziler konusunda son yıllarda yaşadığı şanssızlıklardan kurtulması adına da önemli bir proje olarak gözüküyor.

Gecenin Ucunda isimli projesi ile şimdiden beklentileri yükselten Star TV, ayrıca Yalı Çapkını dizisinin ilk bölümünü de 23 Eylül Cuma günü yayınlayacağını duyurdu.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisinin başrolünde yer aldığı Gecenin Ucunda dizisi için milyonlarca dizi hayranı büyük bir heyecanla gelişmeleri bekliyor.

Dizinin yayınlanan fragmanları çok beğenildi ve eki başarılı oyuncunun sadece başrolde yer almadıklarını, aynı zamanda yapım ortağı olduklarını da hatırlatalım. Bu nedenle de Gecenin Ucunda dizisinin elde edeceği başarının ünlü çift için anlamı büyük olacak.

Gecenin Ucunda ile Yalı Çapkını başlıyor! Star TV ayrıca bomba gibi başka diziler de hazırlıyor! 7

Ayrıca Kral Kaybederse isimli dizi için büyük beklenti oluşturan Star TV, Çöp Adam isimli projeyle de bu sezon dizi izleyicilerini kendisine çekmeyi hedefliyor.

Duy Beni isimli yaz döneminde başlayan dizinin perşembe akşamları yoluna devam etmesine rağmen reytingler tatmin edici olmaktan çıktı. Bu projenin akıbeti ise şimdilik net değil.

Star TV’de ayrıca bu sezon için düşünülen diziler arasında Lavanta Konağı isimli projenin de bulunduğunu ekleyelim.