Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisiyle ilgili reyting endişesi ortadan kalkıyor!

Kardeşlerim dizisiyle ilgili reyting endişesi ortadan kalkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonda ekrana yeniden dönmesini heyecanla bekleyen izleyiciler, gelen düşük reytinglere çok şaşırmıştı. Dizinin sadece tüm kişiler kategorisinde ortalama oranlar elde etmesi, AB ve ABC1’de ise ortalamanın altında reytingler gelmesi biraz can sıkıcı oldu. Dizi cumartesi günü tüm kişilerde günü Gönül Dağı’nın ardından ikinci kapattı.

Kardeşlerim dizisinin 59. bölümü ise Cumartesi akşamı yayınlandı ve tüm kişiler kategorisinde geçen haftalara göre daha da iyi sonuç elde edilmesi, birçok izleyiciyi rahatlattı. Zira yeni sezonda düşük performans sergilemek tüm diziler adına büyük bir risk barındırıyor. atv’nin de Kardeşlerim’den beklentisi çok yüksekti ama üçüncü sezon başlangıcı o kadar da iyi olmadı.

AB ve ABC1 kategorilerinde hala ortalamanın altında kalan oranlar gelse de tüm kişiler kategorisinde iyi bir yükseliş yaşanması tüm dizi ekibini de motive etti. Kardeşlerim’in hikayesinde Eren ailesinin bir anda zenginleşmesi ile yeni bir dönem başladı. Ancak tabii ki başlarına dert gelmezse olmaz.

Kardeşlerim dizisiyle ilgili reyting endişesi ortadan kalkıyor! 7

Aziye ile Doruk karakterlerinin yeniden izleyici ile buluşması ile birlikte sosyal medyada da bu ikiliye olan ilginin yeniden arttığını gözlemliyoruz. Kardeşlerim dizisini taşıyan bu aşkın yanı sıra izleyiciler hikayedeki diğer çiftlerin de senaryoda daha güçlü şekilde işlenmesini istiyor. Sosyal medyada da bu yönde yapılan paylaşımlar bulunuyor.

Kardeşleri dizisinin ilk iki sezonunda elde edilen muazzam başarıya bakıldığı zaman ise, üçüncü sezonun eski günleri arattığını söyleyebiliriz. Reytingler neredeyse yarı yarıya azalmış durumda ve bunun ilerleyen haftalarda biraz daha yükseliş yaşanması ihtimalini akla getirdiğini söyleyebiliriz.