Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Bugün isimli Show TV dizisinde, Mucize Doktor havası belirdi!

Hayat Bugün isimli Show TV dizisinde, Mucize Doktor havası belirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir doktor dizisi olarak Türk dizi sektörünün en önemli projelerinden birisi olan Mucize Doktor, hem ülkemizde hem de yayınlandığı her ülkede büyük bir başarı kazandı. Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Reha Özcan, Onur Tuna, Hazal Türesan, Murat Aygen, Özge Özder ve Hayal Köseoğlu gibi etkili oyuncuların bir araya getirildiği bir projeydi.

Muciz Doktor dizisinin hem hikayesi çok başarılıydı hem de oyuncu kadrosu ile adeta parlıyordu. Dizinin bir hastanede çekilmesi ve doktorların hayat kurtarma mücadelesini ekrana getirmesi milyonlarca izleyiciyi de derinden etkiledi. İki sezon süren ve reyting rekorları da kıran Mucize Doktor dizisinden sonra şimdi de benzer bir etkiyi yaratma hedefiyle Yeni İstanbul dizisinin hazırlıkları yapılıyor.

Yeni İstanbul olarak kamuoyuna yansıyan ancak sonra ismi Hayat Bugün olarak değiştirilen yapım, çok başarılı bir proje olan New Amsterdam’ın yerli versiyonu olarak ortaya çıktı. Hayat Bugün dizisi yine doktorların hayat kurtarma mücadelesini ekrana taşıyacak.

Dizinin en dikkat çeken özelliği ise oyuncu kadrosunun çok etkili isimlerden oluşturulması oldu. Aynı Mucize Doktor’da olduğu gibi çok etkili bir kadro, güçlü bir hikaye kurgusu ile yola çıkacak olan Hayat Bugün dizisi, yeni sezonun favori olarak gösterilen yapımlarından birisi oldu.

Hayat Bugün isimli Show TV dizisinde, Mucize Doktor havası belirdi! 8

Show TV ekranında yayınlanacak olan dizide Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Şerif Erol ve Hande Doğandemir gibi çok önemli oyuncular bir araya geldi.

Bu kadar etkili ismin yer alması ile Hayat Bugün dizisinin Mucize Doktor kadar etkili bir kadro ile yola çıkacağını anlatıyor.

Hayat Bugün dizisinden gelen haberler şimdiden izleyicilerin bu yapıma dikkat kesilmesine neden oldu. Yeni oyuncuların da katılmasının beklendiği dizi için Eylül başında sete çıkılması planlanıyor.

Hayat Bugün dizisinin ilk bölüm senaryosunun oyuncuların eline ulaştığı bilgisi de geldi. Sosyal medyada paylaşılan senaryo heyecanı daha da artırdı.

Hayat Bugün isimli Show TV dizisinde, Mucize Doktor havası belirdi! 9

Hande Doğandemir, instagram’dan yaptığı bu paylaşım ile hayranlarına hem yeni dizisini tanıttı hem de senaryoyu aldığını ve çalışmalara başladığını göstermiş oldu.