Ana sayfa Dizi Fragmanları Tozluyaka dizisi yeni gününde geliyor, büyük bir sır ve tehlike heyecanı artırıyor!

Tozluyaka dizisi yeni gününde geliyor, büyük bir sır ve tehlike heyecanı artırıyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan ve yaz döneminin iyi çıkış yapan projelerinden olan Tozluyaka dizisinin günü değiştirildi. Eylül ayı ile birlikte Yasak Elma dizisinin yeniden izleyicilerle buluşacak olması nedeniyle, Tozluyaka izleyicileri artık Pazar akşamları yeni bölümleri takip edebilecek.

28 Ağustos Pazar akşamı da dizinin 9. bölümü yayınlanacak ve büyük bir sırrın büyük bir tehlikeye dönüştüğü anlara şahitlik edeceksiniz. Peki dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar:

Kenan’ın sakladığı görüntüler artık Ali’lerin elindedir. Ancak hala o mesajları gönderenin kim olduğunu bulamamışlardır. “Tüm bu görüntüler Kenan’ı suçlamaya yetecek mi?” sorusuyla beraber notları gönderenin peşine düşerler.

Tozluyaka dizisi yeni gününde geliyor, büyük bir sır ve tehlike heyecanı artırıyor! 7

Hazal’a kucak açan Ege ve Çağrı da Berk’e arkasını dönmüştür. Hatta öyle ki Ali’lere yardım edenlerin başında onlar gelir.

Artık saklanacak hiçbir şey kalmamıştır. Tüm gerçekler ortaya çıkmış ve katili bulmaya adım adım yaklaşmışlardır. Herkes rahat bir nefes alacaktır ki bilmedikleri büyük bir sır ve tehlike onların etrafını sarmıştır bile.

Aslında sona gelindiğini sandıkları o an her şeyin yeniden başladığı an olacaktır ve kimse bunu henüz bilmiyordur…