Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinin üçüncü sezon fragmanındaki mesaj!

Camdaki Kız dizisinin üçüncü sezon fragmanındaki mesaj!

tarafından ker_def

Kanal D’den yapılan duyuruda Camdaki Kız dizisinin üçüncü sezon başlama tarihi olarak Eylül ayı gösterildi. Hangi gün yayınlanacağı henüz açıklanmamış olsa da dizinin Eylül ayında başlayacak olması hayranlarını memnun etti.

Nalan karakterinde çok başarılı bir performans ortaya koyan Burcu Biricik’in yer aldığı fragman, oyuncunun yine hikayenin merkezindeki tek kişi olacağını gösteriyor. Konağın bakımsız halinin yansıtıldığı görüntülerde önemli bir detay var.

Nalan ile Hayri arasında yaşananların ikinci sezonun ana konusu olacağı da fragman ile birlikte netleşmiş oldu. Nalan’a gönderilen bir notta “Ne yaptığını biliyorum, aklını başına al, yoksa…” şeklindeki tehdit sözleri yer alıyor.

Peki bu tehdidi kim yapıyor? Nalan ile Hayri’nin fotoğrafı ile birlikte onu tehdit eden kişi kim? Bazı izleyicilere göre bu kişi Feride. Nur Sürer’in başarıyla canlandırdığı Feride karakterinin de yeni sezonda neler yapacağını izleyiciler çok merak ediyor.

Cihangir Ceyhan da Hayri karakteri ile üçüncü sezonda fazlasıyla öne çıkacak gibi gözüküyor.

Camdaki Kız hayranları heyecanlı ve fragmandan pek de bir detay alamadıkları için de yeni fragmanların yayınlanmasını istiyor. Camdaki Kız dizisinin yayın gününe kadar bu heyecan katlanarak artacaktır.