Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Şarkısı’nın çılgın ikilisi Fatma’da yine bir araya geldi! Ancak bu kez bambaşka karakterlerle!

Hayat Şarkısı’nın çılgın ikilisi Fatma’da yine bir araya geldi! Ancak bu kez bambaşka karakterlerle!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay- Son zamanların parlayan yıldızlarından biri de Olgun Toker! Hayat Şarkısı’ndaki ekürisi Hülya’yı canlandıran Burcu Biricik gibi o da kariyer basamaklarını birer birer tırmanıyor. Hayat Şarkısı’nın çılgın ikilisi Hülya ve Mahir’i Burcu Biricik ile Olgun Toker, Netflix dizisi Fatma’da bir kez daha bir araya geldi. Ancak bu kez ikisi de çok farklı karakterlerde.

35 yaşındaki Mersinli oyuncu Marmara Üniversitesi’nde Arşivcilik okurken oyuncu olmaya karar verdi ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ni kazandı. Televizyon macerasına, 2012 yılında Son dizisinde canlandırdığı Taner karakteriyle başladı. Hayat Şarkısı dizisinde canlandırdığı Mahir karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Genç oyuncu bugüne kadar Karadayı, Benim Adım Gültepe, Şeref Meselesi, Tatlı Küçük Yalancılar gibi birçok başarılı yapımda rol aldı.

Hayat Şarkısı'nın çılgın ikilisi Fatma'da yine bir araya geldi! Ancak bu kez bambaşka karakterlerle! 8

Olgun Toker, Hayat Şarkısı’nda canlandırdığı Almancı Mahir’le izleyicilerin çok sevdiği bir karakter ortaya çıkardı. Dizinin, Burcu Biricik tarafından canlandırılan Hülya’yla o kadar iyi bir ikili oluşturdu ki resmen dizinin lokomotifi oldular. İkili sürekli katakulli peşinde koştu.

Yetenekli oyuncu Arıza dizisinde de kötülüklerin peşinde bir karakteri canlandırdı. Canlandırdığı Burak Ersoylu, aile sevgisi görmemiş psikopat ve saplantılı bir karakterdi. Toker bu rolüyle hafızalarda yer etti.

Hayat Şarkısı'nın çılgın ikilisi Fatma'da yine bir araya geldi! Ancak bu kez bambaşka karakterlerle! 9

Oyuncu halen Son Yaz dizisinde Gökhan karakterine hayat veriyor. Rolü için saçlarının rengini açan Olgun Toker, bu dizide de tehlikeli bir karakter olarak izleyicinin karşısına çıkıyor.

Olgun Toker, Hayat Şarkısı’ndaki ekürisi Burcu Biricik’le Fatma dizisinde bir kez daha bir araya geldi. Ancak bu kez bambaşka bir karakterle. Öyle ki izleyiciler onu tanımakta zorluk çekti. Yetenekli oyuncu Fatma’da adaletin peşinde koşan vicdanlı bir avukatı canlandırıyor. Ve yine Burcu Biricik’in karakterine yardımcı olmaya çalışıyor.