Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı bitiyor ama Tuba Büyüküstün hayranlarına büyük müjde!

Sefirin Kızı bitiyor ama Tuba Büyüküstün hayranlarına büyük müjde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı dizisine 2021 yılında dahil oldu. Neslihan Atagül’ün sağlık sorunları nedeniyle yapımdan ayrılmak durumda kalmasının ardından diziyi kurtarmak adına Tuba Büyüküstün, ekibin bir parçası oldu.

Mavi karakterine hayat veren ünlü oyuncunun ekrana yeniden dönüşü yıllar sonra gerçekleşince hayranları da bu duruma çok memnun oldu. Ancak Sefirin Kızı dizisine yönelik ilgi bir hayli düşük kaldı. Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek buluşması beklenildiği kadar etki yaratmadı.

Sefirin Kızı dizisi 11 Mayıs Salı günü yayınlanacak olan 52. bölümü ile birlikte final yaparak veda edecek. Tuba Büyüküstün zaten diziye vedasını sosyal medyadan açıklamıştı. Çekimler tamamlandı ve şimdi final bölümünün yayınlanarak dizinin bitmesi bekleniyor. Ancak Büyüküstün’ün hayranlarına bir sürprizi var.

Ünlü oyuncu, yeni bir proje için anlaşma yaptı. OGM Pictures tarafından hazırlıkları yapılan yeni Netflix dizisinde Tuba Büyüküstün de yerini alacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, Nuran Evren Şit’in yazdığı ve 3 kadının etkileyici hikayesini konu alan dizide Tuba Büyüküstün başrolde bulunuyor.

Netflix için Atiye dizisini çeken yönetmen Burcu Alptekin hazırlıkları sürdürüyor. Tuba Büyüküstün’ün henüz rol arkadaşları belli olmadı.

Ancak dizinin 3 kadın hikayesi olması bile şimdiden dikkat çekmesine yetti bile… Bakalım Büyüküstün nasıl bir rolle hayranlarının karşısında olacak? Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.