Ana sayfa Sosyal Medya Cam Tavanlar kadrosuna yeni oyuncu!

Cam Tavanlar kadrosuna yeni oyuncu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Show TV ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan Cam Tavanlar isimli dizisi kadrosuna yeni bir isim katıldı. Fehmi Öztürk’ün yönettiği, Meriç Acemi’nin senaryosunu yazdığı dizinin kadrosundaki yeni isim Utku Ateş oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Twitter hesabından yaptığı duyuruda merakla beklenen dizide Utku Ateş’in İskender karakterini canlandıracağını belirtti.

OJO Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin başrollerini Kubilay Aka ve Bensu Soral paylaşıyor.

İş hayatında kendi çabasıyla yükselen genç bir kadın olan Leyla (Bensu Soral) ile sırf erkek olduğu için birçok kapının kolaylıkla açıldığı rakibi Cem’in (Kubilay Aka) tatlı, sert yarışının intikam, aşk, rekabet gibi temalar eşliğinde anlatılacağı dizinin ilk tanıtımları yayınlandı. Romantik tanıtımda Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın uyumu dikkat çekiyor.

Cam Tavanlar kadrosuna yeni oyuncu! 7

Dizinin kadrosuna son katılan isim ise Utku Ateş oldu. 31 yaşındaki oyuncu Bahçeşehir Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünden mezun oldu. Kameraları ilk kez Kurt Seyit ve Şura dizisiyle merhaba diyen genç oyuncu bugüne kadar Çilek Kokusu, Aile İşi, Poyraz Karayel, Hayat Sırları, Jet Sosyete, Ege’nin Hamsisi ve Erkenci Kuş dizilerinde rol aldı. Utku Ateş en son TRT 1 dizisi Gönül Dağı’nda rol almıştı.