Ana sayfa Dizi Fragmanları Hayatımın Neşesi dizisi 11. bölümüyle güçlü dizilerin karşısında yeni bir sınav verecek

Hayatımın Neşesi dizisi 11. bölümüyle güçlü dizilerin karşısında yeni bir sınav verecek

tarafından ker_def

TRT 1’ de yayınlanan, haftanın en çok izlenen TV dizilerinden biri olma başarısını koruyan “Hayatımın Neşesi”, 15 Eylül Cuma günü saat 20.00’de onuncu bölümüyle ekranlara gelecek. Bu hafta hem Kızılcık Şerbeti hem de Yalı Çapkını dizilerinin ikinci sezonları başlıyor. Arka Sokaklar ile Ateş Kuşları dizileri de yayınlanmaya devam ediyor. Hayatımın Neşesi isimli eğlenceli TRT1 dizisi, Cuma akşamı büyük bir reyting sınavı vermek durumunda kalacak.

Dizi teklifleri, eski aile bağları ve hastanede yaşanan gergin anlarla “Hayatımın Neşesi” bu hafta da sizi ekran başına kilitleyecek.

“Hayatımın Neşesi”, izleyicilerini bir dizi setine, hastane koridorlarına ve eski anılara götürüyor. Mustafa’nın yaşadığı kaza sonrası, tüm ailenin hastanede bir araya gelmesi ve Neşe’nin sırrının tehlike altında olması, bu bölümü kaçırılmaz kılıyor.

Zeynep’in Neşe’ye destek olma çabası, Rüçhan’ın yeni kariyer adımı ve Aylin’in uzun süredir ortalarda gözükmeyen abisinin beklenmedik ziyaretiyle “Hayatımın Neşesi”, onuncu bölümünde de tansiyonu düşürmüyor.

Hayatımın Neşesi’nde Bu hafta bizi neler bekliyor?

Zeynep, Neşe’nin okula dönüş kararını öğrenir ve onun yanında durarak destek olma kararı alır. Bu sırada Rüçhan’ın hayatına yeni bir heyecan katılıyor; bir dizide rol alma teklifi! Ancak bu teklif, Rüçhan’ın hayatına nasıl bir renk katacak?

Aylin de Rüçhan’ın teklif aldığı diziye dahil olunca işler karışmaya başlar. Bir yandan Aylin’in yıllardır görüşmediği abisinin ani ziyareti ile daha da yoğunlaşır. Bu ani ziyaret Serdar için de hiç beklenmedik bir sınavın kapısını aralar.

Pazar gününün huzurlu havası, Mustafa’nın yaşadığı ufak kaza ile bozulur. Mustafa’nın kazası, tüm aileyi hastanede bir araya getirirken, Neşe’nin sırrının korunması için Zeynep’in gösterdiği çabanın sonucunu merak ediyoruz. Neşe’nin hastanede Mustafa ile karşılaşması, bu sırrın açığa çıkmasına mı neden olacak?

Ekranların vazgeçilmez dizisi “Hayatımın Neşesi”, onuncu bölümüyle de izleyicilerine sürprizler, heyecanlar ve duygu dolu anlar yaşatmaya devam ediyor.