Ana sayfa Dizi Haberleri Hayatımın Şansı dizisinin büyük şansının yanında bir de şanssızlığı var!

Hayatımın Şansı dizisinin büyük şansının yanında bir de şanssızlığı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında geçen hafta başlayan ve çarşamba günlerine yeni bir alternatif olan Hayatımın Şansı, dikkat çeken bir hikayeye sahip. Şifanur Gül ile, Alican Yücesoy’un başrolünde yer aldığı dizinin ilk bölümü reytinglerde de ortalamaya yakın oranlar elde ederek böyle zorlu bir günde dikkat çekici bir başlangıç yapmıştı.

Özellikle Şifanur Gül gibi, yeni bir yüzün dizinin başrolünde yer alması da birçok izleyici için algıda seçicilik noktasında iyi bir deneyim oluyor. Sosyal medyada yapılan yorumlarda izleyiciler yeni oyunculara ihtiyaç duyulduğunu hep aynı isimleri ekranda görmekten sıkıldıklarını belirten yorumlar paylaşılıyor.

Dizinin ikinci yeni bölümü 21 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelecek ve hikayede bir sır ortaya çıkacak. Dizinin fragmanında verilen bu mesaj ile birlikte Yonca karakterinin hayatında bambaşka bir dönem yaşanacak. Yonca’nın acı dolu hikayesini merakla bekleyenler en çok da dizinin Fox TV’de yayınlanması nedeniyle endişeli.

Sosyal medyada uzun süredir yapılan yorumlarda izleyiciler Fox TV’nin çok iddialı olarak sunduğu dizileri kısa sürede yayından kaldırma refleksi göstermesi ile birçok projede gönül kırıklığı yaşadı. İşte bu gönül kırıklığının yeni sezondaki yeni dizilerde de izlerini görebilirsiniz.

Hayatımın Şansı dizisinin büyük şansının yanında bir de şanssızlığı var! 13

“Hayatımın Şansı çok güzel ama Fox TV’ye güvenmiyorum” diye yorumlar yapan izleyiciler, kanal yönetiminin reytingler düşerse diziyi hemen yayından kaldıracağı endişesini taşıyor.

Bu sezon hem Kusursuz Kiracı hem de Mahkum isimli dizilerin düşük izlenme oranları sonucunda yayından kaldırılmasına rağmen, Bir Peri Masalı, Darmaduman ve Tozluyaka dizileri için kanal yönetiminin daha tölaranslı davrandığına da şahitlik ediyoruz.

Örneğin 13. bölümde final yapacak olan Bir Peri Masalı, eskiden olsa çoktan yayından kaldırılmıştı. Darmaduman dizisi de 9. bölümde veda edecek ama ilk başladığı andan itibaren tutmayacağı anlaşılmıştı ve bu noktaya gelmesi bile Fox TV adına bir değişimin sinyallerini veriyor.

Ayrıca Tozluyaka dizisi de yaz döneminde iyi başladı ama son dönemde reytingler ortalamanın altında geliyor ve kanal yönetimi 26. bölümde final yapacak olan diziye de önemli bir destek sundu.

Hayatımın Şansı dizisinde ikinci bölümü itibariyle ortalamayı geçen reytingler elde eder ise Fox TV’nin desteğini güçlü şekilde sergilemesi bekleniyor.

Dizi hayranlarının geçtiğimiz sezonlardan aklında kalan ve Fox TV’ye güvensizlik ifade eden yorumları sürse de, kanal yetkililerinin bu sezon biraz daha esnek davrandığı gerçeğini de unutmamak lazım.