Ana sayfa Dizi Haberleri Hayranları çok merak ediyor! Demet Özdemir’in bir sonraki adımı ne olacak?

Hayranları çok merak ediyor! Demet Özdemir’in bir sonraki adımı ne olacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir, Can Yaman’la paylaştığı Erkenci Kuş dizisiyle öylesine büyük bir patlama yaptı ki artık ne yapsa olay oluyor. Attığı her adım çok merak ediliyor, tarzıyla özellikle genç kızlara öncü oluyor.

Romantik komedi türündeki Erkenci Kuş’ta rol aldıktan sonra bir dramda oynamak istediğini açıklayan ve Fox TV’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir ile bu hedefini gerçekleştiren Demet Özdemir böylece oyunculukta ne kadar başarılı olduğunu göstermiş oldu.

Demet Özdemir, Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız isimli eserinden uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde başrolü önce İbrahim Çelikkol’la sonra da Engin Öztürk’le paylaştı. Genç oyuncu bu dizide daha önce canlandırdıklarından çok farklı bir karakterdeydi.

Hayranları çok merak ediyor! Demet Özdemir'in bir sonraki adımı ne olacak? 7

Doğduğun Ev Kaderindir iki sezon devam etti ve kış sonunda 43. bölümüyle final yaparak ekranlara veda etti. Böylece Demet Özdemir için de uzun bir tatil başladı.

Ancak Özdemir bir süre dinlendikten sonra yaklaşık bir ay önce yeniden setlere döndü. Netflix için çekilen Aşk Taktikleri isimli filmde Şükrü Özyıldız’la başrolü paylaşan Demet Özdemir halen sette çalışmaya devam ediyor. Filmin çekimlerinin yakında sona ermesi bekleniyor.

Çekimler sona erdikten sonra Demet Özdemir’in ne yapacağı ise çok büyük bir merak konusu. İddialara göre Özdemir birçok yerden teklif alıyor. Bunlardan ikisi, sektörün en önemli yapımcılarından Ay Yapım ve BKM.

Bir iddiaya göre de Demet Özdemir’in yeni dizisi Foça’da çekilecek ve rol arkadaşı Engin Akyürek olacak. Dizinin yapımcılığını da 03 Medya üstlenecek. Ancak Özdemir bu iddianın ortaya atıldıktan kısa süre sonra doğru olmadığını açıkladı. Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Yeni bir proje ile ilgili anlaşma sağladığım bir yer yok. Filmimiz bittiğinde okuyup daha sağlıklı değerlendirme yapmayı planlıyorum. Beni seven, soranlara iletmek istedim. Benden duyarsınız mutlaka. Sizi seviyorum” diye yazdı.