Ana sayfa Dizi Haberleri Hayranları çok merak ediyordu, Elçin Sangu sonunda müjdeyi patlattı!

Hayranları çok merak ediyordu, Elçin Sangu sonunda müjdeyi patlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Elçin Sangu, Kiralık Aşk dizisiyle büyük popülerlik kazandıktan sonra, kendisini daha ileriye taşıyacak bir projede yer alamadı. Çarpışma dizisiyle eleştirilen oyuncu, sonraki süreçte hem İyi Günde Kötü Günde hem de Yalancılar ve Mumları isimli dizilerin kısa sürmesi nedeniyle büyük talihsizlikler yaşadı.

Birçok hayranının ekranda uzun süre görmeyi arzu ettiği oyuncu, uzun süredir bu durumdan uzak ve bu nedenle de magazin gündeminde nadiren yer alıyor. Hayranlarının ne yaptığını çok merak ettiği Elçin Sangu, katıldığı bir davette bazı bilgiler paylaştı. Yaz döneminde tatil yapmadığını, dinlenerek geçirdiğini anlatan oyuncu, sakin ve dingin bir yazı geride bıraktığını söyledi.

Hayranlarının projelerde yer almasını sabırsızlıkla arzu ettiği oyuncu, bir de müjde verdi. Elçin Sangu, “Koşturuyorum bu aralar, başladı bir şeyler. Provalara koşturuyorum” diyerek yeni proje olacağının ilk bilgilerini verdi.

Hayranları çok merak ediyordu, Elçin Sangu sonunda müjdeyi patlattı! 7

Elçin Sangu, bu sene tatil yapmayı düşünmediğini ve çalışacağını anlattı. Oyuncu, “Sürpriz, bakacağız, bahsetmeyeceğim” diyerek detay vermek istemedi. Çok yakında detayların ortaya çıkacağını anlatan oyuncu, kendisinden merakla yeni dizi bekleyen hayranları için şöyle konuştu: “Merak edenler var evet, beklesinler, değecek.”

Elçin Sangu hayranları net olarak bir proje bilgisi olmasa bile oyuncunun bu yönde adımlar attığını duymaktan çok memnun kaldı. Sosyal medyada Elçin Sangu yeni proje müjdesi vermesi nedeniyle tekrar gündem oldu ve hayranları da heyecanla detayları merak ettiklerini belirten yorumlar paylaştı.

Oyuncunun yeni sezonda yeni bir dizide yer almasını çok arzu eden hayranlar, bakalım beklediklerine kavuşacak mı? Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.