Ana sayfa Sosyal Medya Genç oyuncu Esila Umut çocukluk hayalini gerçekleştiriyor!..

Genç oyuncu Esila Umut çocukluk hayalini gerçekleştiriyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ufak Tefek Cinayetler adlı dizide canlandırdığı ‘Genç Pelin’ karakteriyle oyunculuğa adım atan oyuncu Esila Umut, Akrep dizisinde hayat verdiği ‘İpek’ karakteriyle dikkatleri üzerine çekti.

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde ‘Gevher Hatun’ karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu yeni sezonda ATV’nin Kardeşlerim dizisinin kadrosunda yer alıyor.

All Magazin Dergisi için objektif karşısına geçen oyuncu dergiye verdiği röportajda, oyunculuğun çok küçük yaşlardan itibaren hayalini kurduğu bir meslek olduğunu söyledi.

Genç oyuncu Esila Umut çocukluk hayalini gerçekleştiriyor!.. 8

Henüz 5-6 yaşlarında İzmir’de yaşarken annesinin kendisini ajansa kaydettirdiğini ifade eden Elisa Umut, “Sonrasında gelen projelerle birlikte, çok ufak yaşta bu mesleği istediğime ve hayalimin oyunculuk yapmak olduğuna karar verdim diyebilirim. ‘İleride ne olmak istiyorsun?’ sorusuna çok erken yaşta karar vermiştim yani. Benim için en önemli adım İstanbul’a taşınmam ile gerçekleşti” ifadelerini kullandı.

Genç oyuncu Esila Umut çocukluk hayalini gerçekleştiriyor!.. 9

Ufak Tefek Cinayetler projesiyle birlikte İstanbul’da yaşamaya başlayan genç oyuncu mesleğini çok sevdiğini belirtti ve “Tabii ki çok emek isteyen, çalışkan olmayı gerektiren bir meslek yapıyorum. Her meslekte olduğu gibi sevmeden yapılması çok zor bir iş. Çabalamalarım karşısında insanlardan gelen güzel yorumlar beni mesleğe daha da bağladı. Bunların yanında ailemin vermiş olduğu destek, azmimi daha da arttırdı.

Aile bağları çok güçlü bir ailede yetiştim. Varlıklarını, yanımda olduklarını bana her zaman hissettirdiler. Ailem en büyük güç kaynağım. Yani vermiş olduğum emeklerin karşılığını görmek, takdir edilmek ve ailemi her zaman yanımda hissetmek, beni besleyen unsurlar arasında başta geliyor diyebilirim” şeklinde konuştu.