Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisini ayakta tutabilecek tek bir güç var!

Sefirin Kızı dizisini ayakta tutabilecek tek bir güç var!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında 29 Mart Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Sefirin Kızı dizisinde neler yaşanacağı çok merak ediliyor. Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün ikilisi yine hayranlarını mest etmeye geliyor. Özellikle Büyüküstün, hem yeteneği ile hem de güzelliği ile her hafta ilgi ile izlenen bir isim. Yurt dışında Sefirin Kızı dizisine olan ilgi giderek artarken, Türkiye’deki izleyicilerde ilgi azalması dikkat çekiyor.

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek ikilisine yurt dışındaki hayranlar hala büyük önem veriyor. Türkiye’de dizi izleyicileri için son yıllarda genç oyuncular daha çok öne çıkmış durumda. Bu da yıllardır ekranda olan isimlere yönelik bir ilgi azalması yaratıyor. Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün de bundan nasibini aldı. Ancak yurt dışındaki dizi hayranları bu kadar yoğun bir dizi bombardımanı yaşamadığı için farklı bir bakış açısı var.

Kara Para Aşk’tan sonra Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün ikilisinin buluşması Türk izleyicide büyük bir yankı bulmadı. Ancak yurt dışında çok ciddi bir ilgi olduğu kesin… Sefirin Kızı dizisini de aslında bu büyük ilgi ayakta tutabilir. Nasıl mı? Yurt dışı satışları artık kanallar için çok önemli. Sefirin Kızı biraz Star TV desteği, biraz yurt dışı öngörüsü ile istenirse uzatılabilir.

Tabii ki burada maliyet – fayda dengesinin Star TV lehine olması lazım. Sefirin Kızı dizisinin mevcut reytingleri ile gelecek sezon da devam etmesi, tamamen Star TV’nin stratejik bir tercihi olabilir…

Sefirin Kızı dizisinin akıbeti yakında ortaya çıkacaktır… Bakalım Star TV yurt dışı ilgisini devam etmek için büyük bir etken olarak kabul edecek mi, yoksa mevcut reytingler üzerinden mi karar verecek?