Ana sayfa Kadın Haberleri Hayranları Elçin Sangu’ya dizi beğendi!

Hayranları Elçin Sangu’ya dizi beğendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elçin Sangu’nun hayranları, yeniden ünlü oyuncuyu setlerde görmek istiyor. Kiralık Aşk dizisindeki müthiş çıkışının ardından Elçin Sangu, Çarpışma dizisiyle geçen sezon ekranda yer almıştı.

Oyuncunun, 2020 yılında çekilen 9 Kere Leyla filmindeki performansı da merakla bekleniyor. Elçin Sangu’nun yeniden dizilerde yer almasını arzu eden hayranları, Blu TV için hazırlanan Yarım Kalan Aşklar Dairesi’nde yer almasını çok istiyor.

Elçin Sangu ile görüşme yapıldığı iddiasının ortaya atılmasından sonra hayranlar sosyal medya platformlarında oyuncunun bu diziye çok yakışacağını belirten yorumlar yaptı.

Bilindiği üzere Ali Atay ve Burak Deniz’in yer aldığı projede kadın başrol olarak Hande Erçel ile anlaşma sağlanmıştı. Ancak Erçel, Sen Çal Kapımı isimli dizisi ile çakışma yaşanınca oyuncu projeden ayrıldı.

Ali Atay ile partner olması konusunda Elçin Sangu’nun çok iyi bir seçim olacağını düşünen hayranları, merakla gelişmeleri bekliyor. Ancak gerçekten oyuncuya yapılan bir teklif var mı, bu net olarak bilinmiyor.

Umut Turagay’ın yönetmenliğini yaptığı Yarım Kalan Aşklar Dairesi dizinin yapımcısı ise Tims & B firması.

Hakan Bonomo ve Ercan Uğur’un senaryosunu yazdığı dizinin çekimlerinin yakın bir zaman içinde başlaması bekleniyor.