Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal 7, İyi Aile Robotu dizisini tekrar yayınlıyor!

Kanal 7, İyi Aile Robotu dizisini tekrar yayınlıyor!

tarafından ker_def

Sıra dışı bir yapım, İyi Aile Robotu… Japon bir çift, evlerine konuk oldukları Türk aileye son teknolojiyle üretilmiş bir robot gönderir. Yeni ismiyle İyi Aile Robotu Babür’ün klasik Türk ailesine katılması ile başlayan ilginç serüven izleyenleri güldürecek.

İlk olarak 2002 yılında Kanal 7’de gösterilen sit-com tarzındaki komedi dizisi, toplam 17 bölüm sürdü. 45 dakikalık bölümleriyle dikkat çeken dizinin yapımcısı ise Medyapım…

Yücel Uçanoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Fatih Solmaz’ın yazdığı İyi Aile Robotu dizisi Kanal 7 ekranında 25 Mayıs Pazartesi günü sabah 08.00’da yayınlanan 1.bölüm tekrarı ile başladı.

Taylan Erler, Tomris Oğuzalp, Selda Özbek, Merdin Deniz, Özge Özder, Hilmi Erdem dizinin başrol oyuncuları olarak dikkat çekiyor. İyi Aile Robotu itibaren hafta içi her gün 08.00’da Kanal 7’de izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

İyi Aile Robotu dizisi hikayesi:

Sultanahmet’te esnaflık yapan Taylan, dost canlısı ve insancıl biridir. Bir gün iş yerinde Japon bir aile ile tanışır ve onları evine misafir eder. Japon aile Türk ailesinin misafirperverliğinden çok memnun kalır. Ülkelerine döner dönmez aileye son teknolojiyle üretilmiş bir robot gönderirler. Bütün olaylar robotun gelişiyle başlar.

Önceleri evdeki herkes robotu kendi işleri için kullanmaya başlar. Aile klasik bir Türk ailesi olduğu için gelişmiş teknolojiyle tanışması çeşitli komik unsurlar doğurur. Özellikle geçmişe bağlı yaşayan babaanne ile robotun ilişkisi başlı başına bir olaydır. Ailenin bir ferdi olan robot bu arada evin genç kızına da aşık olur. Yeni ismiyle İyi Aile Robotu Babür, evin kızına kendini beğendirmeye çalışır. İyi Aile Robot’umuz giderek Türkleşmeye başlar.