Ana sayfa Dizi Haberleri Hayranlarının aklındaki tek soru! Kerem Bürsin’in yeni projesi var mı?

Hayranlarının aklındaki tek soru! Kerem Bürsin’in yeni projesi var mı?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu kariyerinin şu ana kadarki en parlak günlerini yaşıyor. Adını dünya çapında duyuran, İspanya’da “dünya starı” gibi karşılanan Bürsin’in hayranlarının en çok merak ettiği şey ise yeni projesinin olup olmadığı.

Görünüşe göre Kerem Bürsin bugünlerde, Sen Çal Kapımı dizisinin ardından elde ettiği büyük başarının keyfini çıkarmayı tercih ediyor. Gündemde çok yoğun yer tutsa da yakışıklı oyuncudan hala yeni bir proje haberi gelmiyor.

Hayranları ise onu artık yeni bir projede görmek için can atıyor. Ancak gelen dedikodulara göre Kerem Bürsin cephesinde hala bir gelişme yok. Bürsin yakın bir arkadaşına “Daha net bir şey yok, okuyorum” dedi. Dolayısıyla Kerem Bürsin hayranlarının bir süre daha beklemesi gerekiyor.

Hayranlarının aklındaki tek soru! Kerem Bürsin’in yeni projesi var mı? 7

Kariyerinin en parlak günlerini yaşayan yakışıklı oyuncu en son İspanya gündemine damgasını vurdu. Kerem Bürsin, 8-27 Mart tarihleri arasında düzenlenen 25. Malaga Film Festivali’ne onur konuğu olarak katılmak üzere İspanya’ya gitti. Bürsin İspanya’da büyük bir coşkuyla karşılandı. Hayranları Bürsin’le fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

Ülkenin en büyük gazetesi El Pais’e de haber olan Kerem Bürsin, hayranları tarafından “El Turco” diye çağırıldı. Ülkenin en ünlü gazetecilerinden Carlos Quillez de haberinde Kerem Bürsin’le ilgili şunları yazdı: “”Kerem kendi ışığıyla parladı, en baştan çıkarıcı gülümsemesini ve olağanüstü nezaketini, ben yanındayken yüzlerce kişi olan kendisine yaklaşanlara yaydı. Kerem güzel bir adam, harika bir oyuncu ama daha iyi bir insan. Yeteneğin sihirli değneğinin dokunduğu basit bir adam.”

Kerem Bürsin, bugüne kadar birçok dizide rol almasına rağmen Sen Çal Kapımı sayesinde kariyerinde büyük bir basamak sıçradı. Dizinin dünyada 85 ülkede gösterilmesi sayesinde Kerem Bürsin dünya çapında bir yıldıza dönüştü.