Ana sayfa Sosyal Medya Son Nefesime Kadar macerası kısa süren Rojda Demirer’den karakterine duygusal veda!..

Son Nefesime Kadar macerası kısa süren Rojda Demirer’den karakterine duygusal veda!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Geçtiğimiz sezon Maraşlı dizisinde ‘Firuzan’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu Rojda Demirer yeni sezonda Fox TV’de yayınlanan Son Nefesime Kadar adlı dizi ile izleyici karşısına çıktı.

Nurgül Yeşilçay, Ertan Saban ve Emre Kınay’ın başrollerinde oynadıkları dizi, BAFTA ödüllü Happy Valley isimli BBC dizisinden uyarlanıyordu. Ancak Son Nefesime Kadar dizisi, beklenen reyting oranına ulaşamayınca kanal tarafından final kararı verildi.

Son Nefesime Kadar,  23 Mart Çarşamba günü yayınlanan beşinci bölümü ile final yaptı. Dizide ‘Gökçe’ karakterine hayat veren Rojda Demirer karakterine instagram hesabından yaptığı paylaşımla veda etti.

Son Nefesime Kadar macerası kısa süren Rojda Demirer'den karakterine duygusal veda!.. 7

Oyuncu paylaşımında duygularını şu sözlerle ifade etti; “Güle güle Gökçe. Bugün son kez Son Nefesime Kadar. Serüvenimiz kısa da sürse biz çok sevdik çok güzel çalıştık harika anılarla veda etmek en güzeli. Tesekkür ederiz. Tüm oyuncu arkadaslarımız ve teknik ekibimiz özleneceksiniz.”

Firuzan’ karakterini başarıyla canlandıran oyuncunun paylaşımı hayranlarını üzdü. Pek çok takipçisi fotoğrafın altına dizinin bu kadar kısa sürede neden bittiğini anlamadıkları yönünde yorumlarda bulundular.

Oyuncunun bir çok hayranı, kadrosunun çok iyi olduğunu belirttikleri Son Nefesime Kadar dizisinin bitmesine üzüldü.