Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz dünyaca ünlü mücevher markasının tasarımlarıyla göz kamaştırdı!..

Pınar Deniz dünyaca ünlü mücevher markasının tasarımlarıyla göz kamaştırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisindeki performansıyla adından söz ettiren güzel oyuncu Pınar Deniz yeni bir başarıya imza attı.

Ünlü oyuncu, dünyaca ünlü lüks mücevher markası Messika Jewellery’nin yeni koleksiyonunun Türkiye marka dostu oldu.

Markanın verdiği davette ev sahipliği yapan Pınar Deniz güzelliğiyle göz kamaştırdı. Davetten fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınlayan oyuncu paylaşımına; ‘Messika Jewellery ailesine merhaba de!’ yazdı.

Pınar Deniz dünyaca ünlü mücevher markasının tasarımlarıyla göz kamaştırdı!.. 9

Dünyaca ünlü markanın yeni koleksiyonunu tanıtan Pınar Deniz güzelliğiyle göz kamaştırdı. Ünlü oyuncunun paylaşımları kısa sürede yüz binlerce beğeni aldı.

Pınar Deniz dünyaca ünlü mücevher markasının tasarımlarıyla göz kamaştırdı!.. 10

Son dönemin en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi olan Pınar Deniz, Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisiyle kariyerinde sıçrama yaşadı.

Sezonun en iyi çıkış yapan ve pazar akşamları izlenme rekoru kıran Yargı dizisindeki performansıyla övgü alan Pınar Deniz markaların da yeni gözdesi konumuna geldi.

Pınar Deniz dünyaca ünlü mücevher markasının tasarımlarıyla göz kamaştırdı!.. 11

Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde yüzü olduğu çikolata markasıyla XSights Araştırma’nın Marketing Türkiye için gerçekleştirdiği ‘En Sevilen Marka Yüzleri’ araştırmasının kadın oyuncular kategorisinde birinci olmuştu.

Pınar Deniz, kadın oyuncular arasında yapılan ‘En Sevilen Marka Yüzleri’ araştırmasında yüzde 11.5 oy oranıyla zirveye oturdu.