Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazal Çağlar da Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı Asuman gibi büyük zorluklarla yüzleşti!

Hazal Çağlar da Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı Asuman gibi büyük zorluklarla yüzleşti!

tarafından ker_def

Genç oyuncu Hazal Çağlar, 4. sezonu başarıyla devam eden Gönül Dağı dizisinde Asuman karakterini canlandırıyor. Dizinin başarılı olmasında önemli katkısı bulunan Hazal Çağlar, bu proje sayesinde geniş halk kitleleri tarafından tanınan bir genç oyuncu olarak öne çıkıyor.

Dizide Cihat Süvarioğlu’nun canlandırdığı Ramazan karakterinin sevdiği, sonrasında evlendiği eşi Asuman olarak Hazal Çağlar başarılı bir performans ortaya koymaya devam ediyor.

Dizinin en çok konuşulan karakterlerinden birisini canlandırmanın fırsatını iyi değerlendiren oyuncu, Asuman karakteri ile benzer yönleri sorulduğunda şu cevabı verdi:

“Ben de hayallerime ulaşmak için çok zorlu yollardan geçtim. Yanımda menajerim Hasan Güngör’den başka kimse yoktu diyebilirim. Çok yalnız kaldım ama kendime olan inancımı ve oyunculuğa olan aşkımı kimsenin yıpratmasına izin vermedim. Ve şimdi buradayım . Bu yüzden en büyük teşekkürüm kendime ve ona.”

Hazal Çağlar da canlandırdığı Asuman gibi, baba figürlerinin birbiri ile benzer olduğunu açıkladı.

Genç oyuncu, “Asuman ve benim baba figürlerimiz çok benziyor. Hatta ben ilk sezonlarda sahneleri çekerken bazen Ege abiye dönüp “Ben bunu daha önce yaşamıştım Ege abi“ derdim. Benim babam da oyuncu olmamı istemiyordu. Daha normal bir işim ve hayatım olmasını istiyordu. Ama benim hayallerim vardı. Çok uzun yıllar bu savaşı verdim ve kazandım. Şimdi o da en büyük destekçilerimden biri” diye konuştu.