Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Filiz Küçükköse Ay Yapım projesini kabul etti ama akıllarda bir soru var!

Hazal Filiz Küçükköse Ay Yapım projesini kabul etti ama akıllarda bir soru var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, 2020 yılında kısa süren Zemheri dizisinden bu yana projelerden uzakta duruyordu. Hem pandemi olması hem de aradığı gibi bir projeyi bulamaması nedeniyle oyuncu hayranlarından uzakta kaldı.

Hazal Filiz Küçükköse, kendisine gelen yaz dizisi tekliflerini kabul etmediğini, sezon projeleri aradığını söylemişti. Ayrıca istediği gibi bir rol olmazsa setlere geri dönmeyeceğini de anlatan oyuncu, son röportajında ise bu kararlılığının kırılmak üzere olduğunu da anlatmıştı.

Oyuncu,  kendisine sürekli benzer rol teklifleri yapıldığını ve kendisini tekrar etmek istemediği için de çok farklı roller olmazsa projelerde yer almama kararı almıştı. Hazal Filiz Küçükköse’nin Ay Yapım imzasını taşıyan Kötü Adamın 10 Günü isimli sinema filminin kadın başrolü olduğunu gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Akıllara takılan soru ise oyuncunun son yaptığı açıklamayla ilgili.. Küçükköse, “Projelerle ilgili aslında 1 yıldır dayanıyorum. Aynı tarzda karakterlerin gelmesi ve başka şeyler oynamak için direniyorum. Ama az kaldı direncimin kırılmasına” açıklamasını yaptı.

Hazal Filiz Küçükköse, Ay Yapım’ın yeni projesi Kötü Adamın 10 Günü filmini direnci kırıldığı için mi yoksa aradığı gibi bir rol teklif edildiği için mi kabul etti?

Mehmet Eroğlu’nun eserinden uyarlanan İyi Adamın 10 Günü isimli filmin çekimleri tamamlandı. Bu yeni proje ise devam işi ve “Kötü Adamın 10 Günü” ismiyle çekilmeye başlandı.

Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yaptığı filmin başrolünde Nejat İşler bulunuyor. Avukat Sadık olarak izlediğimiz Nejat İşler, yeniden hayranları ile buluşacak.

Sadık, kaybedecek bir şeyi kalmayınca kötü bir adam olma yolunda ilerleyecek ve bu süreçte yaşanacaklar da
izleyicileri etkileyecek.

Yeni filmin kadrosuna katılan Hazal Filiz Küçükköse ise Buket karakterine hayat verecek.