Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Filiz Küçükköse ile Melis Sezen’in göğüs dekoltesi karşılaştırması!

Hazal Filiz Küçükköse ile Melis Sezen’in göğüs dekoltesi karşılaştırması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz hafta yapılan Altın Kelebek Ödül töreninde ‘parlayan yıldızlar’ arasında yer alarak ödül kazanan Melis Sezen büyük ilgi gördü. Oyuncu hem heyecanı hem de kıyafeti ile gecenin en çok konuşulan ismiydi.

İddialı bir göğüs dekoltesi giyen Melis Sezen, sosyal medyada da çok konuşuldu ve büyük bir etkileşim oluşturdu. Melis Sezen’in cesur olarak nitelendirilen göğüs dekoltesinden sonra şimdi de benzer bir durum Hazal Filiz Küçükköse için yaşanıyor.

GQ Men Of The Year 2021 ödül törenine katılan Hazal Filiz Küçükköse, çok iddialı bir göğüs dekoltesi ile gecenin en dikkat çeken kadın oyuncusu oldu.

Hazal Filiz Küçükköse ile Melis Sezen'in göğüs dekoltesi karşılaştırması! 7

Ünlü oyuncu bir hayli cesurdu ve sosyal medyada da Melis Sezen ile karşılaştırıldı. Birçok takipçi iki güzel oyuncunun göğüs dekoltesi konusunda farklı yorumlarda bulundu. Beğenenler de vardı, eleştirenler de…

Hazal Filiz Küçükköse, iddialı elbisesiyle ilgili soru üzerine şöyle konuştu: “Ben zaten dekolteyi sadece üst kısımda kullandım. Onun dışında maskülen bir stil seçtim.”

Takılarının da çok pahalı olduğu yönündeki sözler üzerine, “Üzerimde servet taşıyorum” diyen oyuncu güzelliği ile göz kamaştırdı.