Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazal Filiz Küçükköse teklifleri elinin tersiyle itiyor, peki ne istiyor?

Hazal Filiz Küçükköse teklifleri elinin tersiyle itiyor, peki ne istiyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, 2020 yılının ortalarında izleyicilerle buluşan ama kısa süreli olan Zemheri dizisinden bu yana hiçbir projede yer almadı. Kendisine gelen yaz dizisi tekliflerini reddeden oyuncu, aradığı gibi bir rol bulamamaktan dert yanıyor.

Bugüne kadar çok uç noktalarda karakterlere hayat verdiğini ve artık insan gerçekliğine yakın karakterler aradığını anlatan oyuncu, gelen teklifleri elinin dersiyle itiyor..

Bu konuda direndiği mesajını veren oyuncu, iyi bir rol olmazsa da dizilerde yer alma konusunda aceleci davranmayacak. Beklediğini ama yeni sezonda yeni bir projede yer almayı da çok istediğini anlatan oyuncu, yapımcılara da farklı karakterler olursa projeleri kabul edebileceği mesajını iletmiş oldu.

Hayatında her şeyin yolunda olduğunu anlatan oyuncu, yeni sezonda güzel bir proje olursa setlerde yer almak istediğini söyledi.

Farklı karakterler canlandırmak için bekleyen oyuncu, “Farklı işlerde yer almak için direniyorum” ifadesini kullandı.

Seçici olduğunu ve aynı şeyi tekrar etmek istemediğini anlatan Hazal Filiz Küçükköse, her türlü karakteri canlandırmak istiyor.

Oyuncu özellikle güçlü ve hem iyiliği hem kötülüğü barındıran gerçek karakterler aradığını sözlerine ekledi.